Milyenek az igazán vicces programok, amikkel tuti nem lőhetsz mellé? - Meglepkék
Ennyi ideig tudsz kiszállítással rendelni:
December 21 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Ennyi ideig tudsz bejönni az irodánkba átvenni:
December 23 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Online utalványt eddig rendelhetsz:
Amikor csak akarsz, akár Szenteste is
24 nap
00 óra
00 perc
Karácsonyi mézes kalács emberke
Karácsonyi Ajánlataink
Kiszállítással:
24 nap
00 óra
00 perc
Irodánkban átveheted:
24 nap
00 óra
00 perc
Online e-utalvány:
24 nap
00 óra
00 perc

Milyenek az igazán vicces programok, amikkel tuti nem lőhetsz mellé?

Elmúlt a karácsony, és valószínűleg mindenki sok izgalmas és érdekes ajándékkal lett gazdagabb. Ha már kipihentük a bejglik és az egyéb gasztronómiai élvezetek nyújtotta teltséget, akkor ideje elgondolkodni, hogy milyen egyedi és vicces programokkal vágjunk neki az új évnek. 

Kaptál egy Meglepkék ajándékutalványt, de nem tudod, hogy mire használd?

Mikor egy olyan ajándékutalványt ajándékoznak neked, amire nincs konkrétum ráírva, hanem magadnak választhatod ki, hogy mit szeretnél, az igazán szédítő. Hiszen a meghatározott kereten belül bármire felhasználhatod. Az összeg pedig az ajándékozó bőkezűségétől függ.

Annak függvényében, hogy milyen programok élveznek elsőbbséget, rengeteg variáció közül választhatsz. Adrenalin az egekben? Nem akadály! Számos autós, repülős és hajós program vár, aminek keretében átélheted az izgalmat, a borzongást és a sebességet. 

Romantika a kenyered? Esetleg egy megható lánykérésre készülsz? Mi segítünk megvalósítani a legmerészebb álmaidat is! Ha kell, egy flashmob előadás előtt is eljegyezheted a kedvesed, vagy épp egy tűzoltó akció keretein belül is felteheted a nagy kérdést. Ha pedig inkább egy molinón szeretnéd viszontlátni feliratként, annak sincsen akadálya, sőt, akár a levegőből is megcsodálhatjátok a tájat és a kérdést: “Leszel a feleségem?”

Előfordulhat az is, hogy unod az adrenalindús vagy éppen romantikus programokat. Ilyenkor választhatsz akár vicces, egyedi élményeket is. Lássuk, hogy mik a legjobbak!

Vicces programok

Ha magadat lepnéd meg egy egyedi vagy vicces programmal, akkor készíttethetsz akár egy egyedi újság borítót is, aminek az elején te szerepelsz, mint címlaplány vagy -fiú. Egyedülálló megoldás, és biztos minden ismerősöd meg fogja nézni alaposabban. 

Szereted a művészetet? Egy élményfestésen is részt vehetsz, ahol garantáljuk, hogy jól fogsz szórakozni, hiszen csupa hasonló érdeklődésű ember vesz majd körül. Igazán egyedit és megismételhetetlent alkothatsz, hiszen hiába a profi segítség, nem lesz 2 ugyanolyan elkészült mű. 

Inkább mást lepnél meg?

Az is előfordulhat, hogy inkább másnak szánnád a mókás ajándékot vagy vicces programot. Ez sem akadály, mivel bármikor bárkinek vásárolhatsz egy választott élményt vagy éppen ajándékutalványt. Ha a vicces a cél, akkor a legjobb például egy olyan tükör, amin az év embere felirat látható. Ez nagy sikert szokott aratni, hiszen ki ne nézegetné el szívesen, hogy akárhányszor tükörbe néz, saját magát látja?! Na ugye?

Egy másik, különlegesen érdekes és a kiagyaló számára mindenképp vicces ajándék az autó csomagolás. Ennek a keretein belül 600 méter fóliával tekerik körbe annak az autóját, akinek szól az ajándék. Persze nagyon fontos, hogy valaki jelen legyen a művelet közben, hiszen bármikor szükség lehet arra, hogy igazolják, hogy csak a móka kedvéért történik a csomagolás. Hogy mi történik ezután? A meglepett tulajnak van ideje arra, hogy kicsomagolja és újra menetkésszé varázsolja az autóját. Ha gonosz az ajándékozó, akkor maximum puszta kézzel csomagolhatja kis, de egy kis segítséget jelent, ha használhat kést vagy ollót. 

Ezek a vicces programok mindig osztatlan sikert aratnak, akárcsak a moziban történő PS party vagy egy egyedi közlekedési tábla. Ha nem tudnál dönteni, javasoljuk, hogy olvasd át élményeinket, vagy keress minket, és mi segítünk megtalálni a legjobb választást!