Milyen is az igazán ötletes lánykérés? - Meglepkék

Milyen is az igazán ötletes lánykérés?

Az ötletes lánykérés megfelelő előkészületeket igényel a leendő vőlegénytől. Fontos figyelni arra, hogy ne legyen se túl kevés, se túl sok a körítés, illetve ne legyen sablonos, de kínosan extrém sem. Mai bejegyzésünkben ezt a témát járjuk körbe. 

Milyen a lány habitusa?

A kedvesed jelleme az egyik legmeghatározóbb eleme a lánykérésnek. Attól függ igazán a lánykérés sikere, hogy mennyire sikerül eltalálni az ízlését, és nem csak gyűrű terén. Mit tegyél, ha romantikus, ha modern, ha visszafogott vagy éppen harsány? Minden ettől függ! Lássunk is néhány lánykérős ötletet, amik bármikor bevethetőek, ha úgy hozza a sors. 

Ha inkább a romantika híve, akkor nagyon jó választás lehet egy lánykérős vacsora a Citadellán, esetleg a Budai várban vagy éppen a Lánchídon. Persze, ha nem este szeretnéd, akkor egy romantikus piknik a Gellért-hegy oldalában vagy éppen a Kopaszi-gáton is kiváló lehet. Ezek tűnhetnek sablonosnak, de a helyszíneknek köszönhetően messze felülmúlják az egyszerű, gyertyafényes vacsora ábrándokat.

Sőt, ha csak egy közös sétáról van szó, azt is különlegessé teheted egy molinó segítségével, amire mi ráírjuk a nagy kérdést. Ezt lehetőséged van bemutatni a földön, de akár a levegőben is. Ha pedig odavagytok a hajózásért, akkor mindez megtörténhet egy romantikus, naplementében gyönyörködő hajókázás keretében is. 

Ötletes lánykérés extrém élmények között

Ha a fentiek uncsinak tűnnek, akkor ideje belevágni az extravagáns módszerekbe. Ha nem riaszt titeket a repülés, akkor csald el egy hőlégballonos kiruccanásra. Utánozhatatlan és emlékezetes élmény lesz számára, hogy a felhők között kérted meg a kezét.

Amennyiben nem akartok ennyire nyitott módon közlekedni, akkor sem kell aggódni, mivel a lánykérést akár egy helikopterben is kivitelezheted. Ez is igazán rendhagyó módja annak, hogy előállj a gyűrűvel. 

Sőt, ha nem félsz attól, hogy megtréfáld a kedvesed, akkor a tűzoltós életmentő, vagy éppen létrás akció okozhatja a legnagyobb örömet. Ennek keretében valószínűleg rendesen meg fog ijedni, majd amikor előállsz a gyűrűvel, biztosan zokogásban fog kitörni, és reméljük, elrebegi a várva várt igent is.

Búvárkodás, vízi ejtőernyőzés? Igen, akár mindkét variáció lehetséges, ha úgy tűnik, hogy ez a megfelelő környezet a lánykéréshez. 

Inkább a vicces oldalad kedveli?

Könnyen teheted humorossá a lánykérést, mondjuk egy orvosi röntgen felvételnek álcázott esettel, sőt akár egy búvár hozta kincsesládával is elbűvölheted, miközben a tó közepén vesztegel a csónakotok.

Ha meglepnéd egy személyre szabott tűzijátékkal, annak sincsen akadálya. Elég csak elmenni a közeli parkba egy hangulatos esti sétára. Eközben csapatunk előkészíti az ideális helyszínt, ahol a zenekar a kedvenc számotokat játssza, míg te felteszed a nagy kérdést. Körben pedig tűzijátékok villódznak, hogy megadják a tökéletes díszletet a nagy eseményhez.

Ha pedig nem zavarja a nagy nyilvánosság, akkor akár egy moziban is megkérheted a kezét, vagy éppen bevethetsz egy flashmobot is. De ha igazi nagy durranást akarsz, akkor csald el egy színházi előadásra. Majd mikor a végén a tapsrend után felhívják a színpadra, akkor rajtad a sor. Lépj elő egy csokor virággal, ereszkedj térdre, és tedd fel a nagy kérdést. Biztos az ováció és a sok gratuláció. Már csak az kell, hogy igent mondjon, és végre kezdődhet a boldogság.

Ha még ezek után sem találtad meg az ideális lánykérő ötletet, akkor ne habozz, keress minket bizalommal!