Milyen éjszakai programok vannak Budapesten? - Meglepkék

Milyen éjszakai programok vannak Budapesten?

Unjátok már a budapesti kocsmatúrákat, hiszen végigjártátok az összes valamirevaló romkocsmát a környéken? Már szikrázik a szemetek a sok villogástól a diszkóban? Ha ezeket kizárjátok, akkor maradt-e még jó éjszakai program Budapesten? Jó hír, hogy nem is kevés lehetőség vár rátok!

Éjszakai programok Budapesten

Amennyiben szeretitek a vizes programokat, akkor csak rátok várnak a különböző fürdők. Míg nyáron éjjel-nappal a strandon és a szabad vizekben lehet lógni, addig ebben a hidegben elég behatároltak a lehetőségeitek. Persze a vizek szerelmesei ilyenkor is megtalálhatják a nekik való szórakozást. Ha ti is ebbe tartoztok, akkor várnak titeket a Rudas Fürdő különböző csomagjai, ahol 22:00-ig élvezhetitek a programokat. 

Ha már a víznél tartunk, akkor a Duna hátán is számos lehetőségetek van. Egy finom kései vacsorát költenétek el egy állóhajón? Semmi akadálya, hiszen nem csak exkluzív környezet vár titeket, de a kulináris élvezeteknek is hódolhattok. A kivilágított budapesti látványosságok egytől-egyig elbűvölnek titeket, míg élvezitek a gasztronómiai fogásokat és egymás társaságát. 

A Budai Vár királyi ellátást és kilátást biztosít számotokra. Ennek során Buda tetejéről nézhettek körül és gyönyörködhettek a kivilágított Országházban, hajókban és persze Pest fényeiben.

Még mindig a víz hátán mozgunk, hiszen sétahajózni nem csak nappal és nyáron lehet. Az éjszakai Duna is legalább olyan forgalmas, mint nappali fényben. Van, ami sokkal szebb, hiszen a fények titokzatossá és izgalmassá változtatják a környéket.

Négy keréken vagy gyalog

Ma már szerencsére bármikor, bárki számára elérhető a limuzin bérlés. Ez a luxus életérzés, mely a sztárok világát juttatja eszünkbe, ma már hétköznap és hétvégén is rendelkezésetekre áll. A lánybúcsúk elmaradhatatlan kelléke a limuzinos utazás, de akár városnézésre vagy partyjáratnak is használható. 

Romantikus séta a fővárosban? Esetleg egy lánykérés? Mindezt megtehetitek egy személyre szabott tűzijáték keretein belül is. Elég, ha csak elcsalod sétálni a kedvesed, és mikor a meghatározott helyre értek, akkor indul a buli. Neked pedig nincs más dolgod, mint feltenni a nagy kérdést a megilletődött kedvesednek. A választ pedig a nagy durrogástól csak te fogod hallani. 

Megéheztetek?

Budapesten szerencsére rengeteg étterem, gyros-ozó és mindenféle étteremlánc áll nyitva akár hajnalig is az éhes vándorok előtt. Sőt, ezek többségének még házhoz szállítása is van, így nem kell az utcán fagyoskodva megenni, amit rendeltek, hanem az otthon kényelmében is van rá lehetőség. 

Bár a cikk elején felmerültek a romkocsmák, de azokat nem lehet megunni. Budapest szerencsére bővelkedik ezekben, így bármerre mentek, meg fogjátok találni a megfelelőt. Mivel nagyon hangulatosak, így igazi élmény lesz az összejövetel a haverokkal vagy éppen rég nem látott ismerősökkel. 

Ha éjszakai programot Budapesten keresel, akkor nagyon jó helyen jársz, hiszen kevés város van hazánkban, ami több érdekes és rendhagyó eseménnyel szolgálna. Sőt, színházba is minden este elmehetsz, de még koncertek is majdnem minden estére jutnak.

Keress minket bizalommal, ha segítségedre lenne szükséged!