Milyen az ideális program gyerekekkel? - Meglepkék

Milyen az ideális program gyerekekkel?

Itt a nyár, így értelemszerűen rengetegen váltják be az olyan utalványokat, ahol igazán élvezetes a program gyerekekkel. Sőt, az sem ritka, ha a gyermek egy érdekes és izgalmas élményt kap ajándékba. Lássuk, hogy melyek is ezek. 

Program gyerekekkel

Amikor az embernek gyermeke születik, óhatatlanul is olyan programokat keres elsősorban, ami neki élvezetes. Persze attól függ, hogy milyen korú és nemű gyerekről van szó, hiszen mindenkinek más az ideális.

Számos felnőtt ajándék van, ami a gyerekeket is érdekli, ezért egy részük gyerekeknek való kivitelben is elérhető. Összegyűjtöttünk néhányat, amiken minden gyerek jól érzi magát, így bátran ajándékozhatjuk nekik.

4-12 éves korig

Az óvodás és kisiskolás korosztálynak nagy kedvence a kincskeresős kalózprogram a Balatonon. Hiszen nem mindennap találkozhat az ember egy igazi kalózzal, akinek segíteni kell, hogy megtalálja az elveszett kincset.

Ugyanígy érdekes lehet nekik egy szélcsatornás lebegés, amit akár egyedül, akár az egyik szülőjükkel is kipróbálhatnak. Mivel ez így ránézésre olyan felnőttes dolog, így kifejezetten fontosnak és érdekesnek érzik azt, hogy ők is kipróbálhassák. Ezt akár anya-lánya verzióban is ki lehet próbálni, amihez ajándék videó is készül. 

Ha családi program a fő cél, akkor örök emléket nyújthat egy kör a főváros felett, amit egy helikopteres utazás keretein belül válthatunk valóra.

Ugyanígy egy amerikai autóval vagy egy rendőrautóban való utazás is óriási élmény a gyerekeknek, hiszen nem mindennapi tapasztalat, hogy egy rendőrautó viszi óvodába vagy iskolába őket.

Ha apa és a fia is rajong az autókért, akkor rengetegféle autós élmény érhető el a számukra, mint például a Quad-túra apának és fiának, vagy akár egy Maserati vezetése.

12 éves kortól 

Egy bizonyos kor felett nagyon vonzza a gyerekeket a technika, így tuti befutó lehet egy PC játék vagy akár egy virtuális valóságba történő belépés. Ezek mindegyike roppant érdekes, hiszen egy VR szemüveg vagy éppen egy Playstation kell hozzá. Az utóbbit akár többen, haverokkal is ki lehet használni, hiszen remek csapatépítő jellege van.

Bár 8-17 éves korig érhető el a rally vezetés, de mindenképp élmény minden korosztálynak. Előbb egy profi oktató segítségével kerül sor néhány kör bemelegítésre és a jármű megismerésére, aztán 15 vagy 30 perc színtiszta élmény következik. Egy bizonyos kor felett nehéz igazán ütős élménnyel előrukkolni, de ez a rally vezetés biztosan emlékezetes lesz.

14, illetve 16 éves kor felett már kipróbálhatják a gyerekek a különböző fegyverekkel történő lövészetet is, melynek során céltáblára kell meghatározott fegyverekből leadni a rendelkezésre álló lövés mennyiséget. Ez koncentrációt és nagyfokú pontosságot igényel. Igazi kihívás a kis mesterlövész-palántáknak.

A bevállalósabbaknak remek lehetőség a búvároktatás, vagy éppen a vízisí megismerése. A még bátrabbak kipróbálhatják magukat egy RedJet-tel való driftelés során a Dunán, ami igazi adrenalin bomba.

Az itt említett élmények csak egy kis szegmense a teljes választékunknak, de ahogy látható, elég színes palettával várjuk az élményeket gyűjtő gyerekeket. Éppen ezért bátran merjünk élményt ajándékozni, mert igenis lehet nagyon izgalmas és változatos a program gyerekekkel. 

Ha felkeltettük érdeklődésed a bejegyzésünkkel, nézd át a programokat weboldalunkon!