Kincskeresős kalózprogram igazi kalózhajón a Balatonon - Meglepkék
Töltés...

Kincskeresős kalózprogram igazi kalózhajón a Balatonon

Kalóz show gyerekeknek

Magyarországon egyedülálló programban lehet részük a gyerekeknek a Talizmán kalózhajó fedélzetén. szegődnek egy utazásra. Az idei hajózási szezonban is a gyermekek személyesen Jack Sparrow Kapitánnyal utazhatnak a kalózhajón, sőt mi több igazi kalózzá is válhatnak.
A hajóút során a jó hangulatot Sparrow kapitány biztosítja és a gyermekek az ő irányítása alatt próbálhatják ki magukat, mint tengerjáró kalózok.
Ebben a különleges interaktív játszóház és kalóz-show programban az átlagos balatoni hajókázás izgalmakkal teli kalóz kalanddá válik, a Balaton vize hatalmas tengerré, mely teli van veszélyekkel és csodákkal.
A kis kalózok megtanulhatnak kalózhajót kormányozni, kalóz módjára koccintani,karddal bánni, de a palackposta készítés és a kincskeresés sem maradhat el.

Kincses térkép felfedezése után irány a képzeletbeli Kincses Sziget! Utunk során elhajózunk a félelmetes Cápa-zátony mellett, harcolunk a veszedelmes Fekete Kalózokkal, megismerkedünk a tenger élővilágával és mindeközben életveszélyes próbatételek várnak ránk.
Sok izgalmas kalandot átélve, az erőt adó kalózok italát elfogyasztva, győzelemittasan, Kalózindulónkat énekelve érkezünk vissza a Talizmán Kalózhajóval a kikötőbe.

Érdemes Kalóz partnerünkkel a vásárlást követő pár napban időpontot egyeztetni, főleg ha egy meleg nyári hétvégén szeretnének gyerekekkel a kalóz vitorlás élményben részt venni.
A vitorlás a Siófoki kikötőből indul és a kalóz a program teljes egészében a hajón folytatódik a Balaton vizén.

Részvételi információk:

A vitorlázást hajózási szezonban lehet igénybe venni, azaz áprilistól októberig az időjárás függvényében. A program megvalósulásának feltétele, a vitorlázásra alkalmas időjárás illetve a túrák időtartamát az aktuális szél iránya és sebessége is befolyásolhatja.

Kalózhajó valós indulásairól tájékozódjon a 
Hajómenetrendben

Gyerekprogram kalózhajón Balatonon óránkénti siófoki indulásokkal a hajóállomásról egész szezonban.

Amit érdemes tudni:

A gyerekprogram minden résztvevő számára szórakozást és kikapcsolódást nyújt.
A felnőttek is bekapcsolódhatnak a műsorba.
Az animátorunk mindig a részvevőkhöz igazítja a produkciót.

Fontos információk:

A programot nagyban befolyásolja az időjárás, ezért fenntartjuk az élmény elhalasztásának a jogát, természetesen a résztvevők biztonságának érdekében.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Kincskeresős kalózprogram igazi kalózhajón a Balatonon

1 200 Ft-tól