Mik az ideális ajándékok anyukáknak? - Meglepkék

Mik az ideális ajándékok anyukáknak?

Bár még több, mint 80 nap van karácsonyig, ideje sorra vennünk, hogy mik lehetnek az ideális ajándékok anyukáknak. Persze ez nagyban függ az anyuka habitusától, attól, hogy mit szeret, és nem mellékesen attól, hogy mekkora a keret, amiből gazdálkodhatunk. Ma adunk néhány tippet az egyénileg készíthető és prémium kategóriás ajándékhoz egyaránt.  

Gyerekkel készíthető DIY ötletek

A környezettudatosság hangsúlyosságát megmutatva nagyon jó és praktikus ajándék lehet egy saját kezűleg készített bevásárlószatyor. Ennek elkészítéséhez kell némi kézügyesség, ha magunk szeretnénk megvarrni a szatyrot és úgy díszíteni.

Amennyiben inkább már egy kész darabot vásárolnánk egy közeli hobbiboltban, annak sincs akadálya. Egy natúr színű bevásárlószatyor rengeteg lehetőséget rejt magában. Készíthetünk rá textilfilccel egy szép rajzot, vagy ha esetleg van gyermekünk, akkor akár a nagyinak is kedveskedhetünk egy tenyér és talpnyomból készült tájképpel.

Ha pedig egy édesszájú anyukát terveznénk megajándékozni, akkor tökéletes választás lehet egy többrekeszes doboz, aminek minden rekesze egy finomságot rejt. Érdemes hozzá mellékelni egy aprócska üzenetet, mint például:

“ Arra az esetre, ha kifogynál az édességből!”
“ Hogy mindig a legédesebb anyuka maradj!”

Alacsony összegű ajándékok

Ha nem teheted meg, hogy nagyobb összeget szánj egy ajándékra, de mégis valami különlegeset keresel, akkor jó választás lehet egy szeretet lakat, ami teljesen egyedi. A színét és a mintáját mind te választod, és azon sem kell fennakadni, hogy nincs hozzá kulcs. Ha egyszer bezártátok, akkor az örökre úgy marad.

Amennyiben inkább a mókásabb oldalt képviseled, akkor készíttethetsz egyedi, tréfás rendszámtáblát is. A szöveget és a színeket itt is te választod, mi csak elkészítjük. Ez egy tartós és strapabíró ajándék, nem árt neki a napfény, így bátran kint maradhat az ablakban. Sőt, szülinapra egy nagyon ötletes ajándék a szülinapi újság. 

Előfordulhat például, hogy inkább élményt ajándékoznál, így készültünk néhány alacsonyabb árkategóriás ajándékkal. Egy egy napos lazítás a Rudas fürdőben igazán jó választás lehet, főleg, ha ehhez hozzájön még egy kis gasztro csomag is.  

A természet szerelmeseinek egy nordic walking bot is találó meglepetés lehet, hiszen segít karbantartani a testet és a lelket egyaránt.  

Drágább ajándékok anyukáknak

Ha jobban el vagy eresztve anyagilag, akkor igazából a határ a csillagos ég. Választhatsz egy csodaszép repülő vagy helikopter túrát, aminél a koronát a páratlan kilátás teszi fel az élményre.

Ha inkább a lazításra koncentrálnál a dolgos hétköznapok után, akkor válassz a különböző SPA kezelések közül. Ezek ellazítják és megnyugtatják a testet és a lelket, így kifejezetten pihentető hatás várható tőle.

Amennyiben nem bánod, hogy te is részt kell vegyél az ajándékban, akkor egy családi fotózás is jó lehetőség arra, hogy megörökítsétek az arra érdemes pillanatokat. Már csak a többieket kell rávenni a programra.

Ha pedig a vezetés szerelmese édesanyád, akkor egy vezetéstechnikai tréning, illetve egy különleges autó vezetése lázba hozza majd. Ez sem nagy ördöngösség, hiszen az esetek jelentős részében a Hungaroringen zajlik a vezetés, ahol van bőven tér mindenre, amihez csak kedvetek szottyan.

Keress minket bizalommal, ha kérdésed lenne, vagy ha csak részleteket szeretnél tudni egy-egy programról.