Különleges tavaszi programok Magyarországon - Meglepkék

Különleges tavaszi programok Magyarországon

Lassan közeleg a tavasz, melegszik a levegő, és az egyre gyakoribb napsütés a szabadba csábít. Kinek ne lenne kedve egy kis kirándulásra, ha végre eljön a jó idő? Ma összegyűjtöttünk néhány kihagyhatatlan, különleges programot Magyarországon.

Kirándulj itthon

Akárhol is laksz az országban, a szegedi Sóhajok hídját egyszer mindenképp látni kell. Igen, ez nagyon hasonlít a velenceire, hiszen annak mintájára készült. A nagy szegedi árvíz után Ferenc József tiszteletére épült, aki ellátogatott a városba, miután renoválták azt. A híd a mai napig működik, és átjárót képez a városháza és a Bérpalota között. 

Az időjárás pont kedvez annak, hogy ellátogass az Aggteleki cseppkőbarlangba, ahol az ország egyik legszebb képződményeit csodálhatod meg. Maga az Aggteleki Nemzeti Park 273 barlangot ölel fel, melyek között van számos fokozottan védett, így különös körültekintést érdemel, ha odalátogatsz. Tökéletes program tavaszra, mivel kint és bent is hasonló lesz a hőmérséklet. 

Végül pedig a Rám-szakadék is egy tökéletes választás, hiszen Budapesttől nem messze, Dobogókő tövében található. Aki szereti a szintkülönbségeket, bátran vágjon neki! Igazi csemege, hiszen nem is hosszú, és összesen 112 méter a szintkülönbség felfelé. 

Csinálj különleges élményprogramokat Magyarországon!

Jól jönne egy kis pihenés vagy épp egy nap wellness a nagy hajtásban? Semmi akadálya, hiszen nálunk többféle élmény közül választhatsz. 

Budapesten állnak rendelkezésedre a Rudas fürdőbe szóló lehetőségek, amik bár 1 naposak, de nem csak egész napos wellness programot foglalnak magukba, hanem egy gasztronómiai élményt is. Tökéletes program így tavasszal, hiszen lassan közeledik a nyár, de még azért bőven ki lehet élvezni a kellemesen langyos időt.

Elvonulnátok egy romantikus estére a világ elől a kedveseddel? Keresve sem találhattok jobbat, mint a körpanorámás víztorony lakást. Igazi mesebeli környezet, és mintha életre kelne az Aranyhaj című mese, bár szerencsére nem egy kötélen kell felmászni a toronyba, hanem egy hangulatos csigalépcsőn. A lakás különlegességét az is adja, hogy nem rendelkezik sarkokkal, sőt, az egész várost be lehet látni a gyönyörű 360 fokos kis kilátóból. 

Autós programok, amikre tuti emlékezni fogsz

A tavasz együtt jár rengeteg csapadékkal, meg egy jó nagy adag sárral is, ha olyan helyre mész. Ha erre vágysz, akkor a tökéletes program a BigFoot vezetése Gyálon. Ki ne próbálná ki, hogy hogyan tud parancsolni egy ekkora monstrumnak? Azt tudnod kell, hogy se magassarkú, se elegáns ruha vagy ing nem játszik, csakis olyan, ami koszos lehet, mert garantáltan az leszel. Igazi csemege, ha szeretsz vezetni, és árkon-bokron átvezetnéd ezt a gépszörnyet.

Esetleg kipróbálnád, hogy milyen érzés összetörni egy másik autót? Ezzel arra is lehetőséged lesz, hiszen ha rombolni támad kedved, annak sincsen akadálya!

Inkább a sebesség megszállottja vagy? Csak rónád a köröket a Hungaroringen egy többszáz lovas autóval? Nálunk ebben sincs hiány, hiszen csak a kocsit kell kiválasztanod! Mustang, Subaru, Porsche vagy épp egy Lamborghini Gallardo? Mind arra vár, hogy kipróbáld. Van, amit városban vagy pályán tehetsz próbára, míg másokat csak pályán, mert annyira vonz a sebesség, hogy esélyed sincs betartani a szabályokat közúton. 

Itt az ideje, hogy kimozdulj, és válassz magadnak valami igazán különleges programot, hiszen az élményektől leszel igazán gazdag. Keress minket bátran, ha igazán maradandó és izgalmas programra vágysz!