Extrém csapatépítő programok minden alkalomra - Meglepkék
Ennyi ideig tudsz kiszállítással rendelni:
December 21 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Ennyi ideig tudsz bejönni az irodánkba átvenni:
December 23 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Online utalványt eddig rendelhetsz:
Amikor csak akarsz, akár Szenteste is
24 nap
00 óra
00 perc
Karácsonyi mézes kalács emberke
Karácsonyi Ajánlataink
Kiszállítással:
24 nap
00 óra
00 perc
Irodánkban átveheted:
24 nap
00 óra
00 perc
Online e-utalvány:
24 nap
00 óra
00 perc

Extrém csapatépítő programok minden alkalomra

A hagyományos értelemben vett csapatépítő programokkal már egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk, így most az extrém csapatépítő programokra koncentrálunk. Meglehet, hogy a csapat már minden hagyományos csapatépítőt kipróbált, ezért valami izgalmas és adrenalindús élményre vágyik. Lássuk, hogy mivel lehet igazán odapörkölni neki.

Hol van az ideális csapatépítő?

A csapatépítő tréning fő feladata, hogy közelebb hozza egymáshoz a vállalat dolgozóit, de mindezt olyan körülmények között, amik közel sem szokványosak. Pont ezért a csapatépítő helyszíne bárhol lehet a munkahelyen kívül! Hiszen itt nem a napi munkán van a hangsúly, hanem azon, hogy a munkatársakkal találkozunk, mint magánember. Ez a többségnek valamilyen szinten furcsa, de egy idő után mindenki feloldódik. 

Pont a maximális oldottság kedvéért lehet választani indoor vagy outdoor programok közül, ami nagyban függ a csapatépítő céljától. Ha inkább workshop vagy konferencia a fő profil, akkor inkább a benti programokat érdemes választani. Nagy előnye, hogy nem szólhat közbe az időjárás és ezáltal nem maradhat el, de azért a technika ördöge megtréfálhat minket. Beltéri szórakozásként óriási sikert szoktak aratni a szabadulószobák, ami megosztja a társaságot, de össze is kovácsol egyben, nem mellesleg pedig felébreszti a versenyszellemet. 

Ha inkább kinti helyszínre vágyna a csapat, akkor rengeteg opció közül lehet választani, hiszen nagyon sok a programlehetőség. Persze itt számolni kell azzal, hogy legyen egy B terv, rossz idő esetére. Sokan pont ezért kedvelik a különböző, szálláshely közelében lévő programokat, hiszen akkor akár bentivé is alakulhat.

Milyen outdoor, extrém csapatépítő program lehetőségek vannak?

Annak fényében, hogy mennyire bevállalós a csapat, számtalan lehetőség áll előttetek a sziklamászástól kezdve a vizes programokon át a levegőben történő élményekig. 

Vonzanak a különleges állatok? Látogassatok el egy hüllőházba, ahol bármikor kézbe vehetitek ezeket a hidegvérű, egzotikus állatokat. Sőt igény esetén számos bogarat is megsimogathattok. Ugye, hogy izgalmas, mégis bizarr élmény? Vajon támogatnátok egymást, vagy igyekeznétek minél messzebbre húzódni ezektől az izgalmas állatoktól?!

Ha a fegyverek iránt érezne a csapat olthatatlan vágyat, akkor nektek való választás egy profi paintball csomag. Bár nem sokat tudtok beszélgetni a fülvédők alatt, de garantáltan segíteni fogjátok egymást!

A vizek szerelmeseinek is tudunk mutatni újat, hiszen a különböző raftingok vagy éppen driftelések a Dunán mind az egekbe emelik az adrenalint, és készen is vannak az extrém csapatépítő programok. Milyen érdekes lenne, hogy a legcsendesebb kolléganő sikítozik melletted egy nagy kanyar és a nyakába hulló vízpermet hatására?! Igazi bevállalós élmény csapatépítésre

Kipróbálnátok a repülést? Semmi akadálya! Akár kötelékben is haladhattok néhány hőlégballonnal, amiben élvezhetitek a magasságot és a tökéletes csendet, ami körülölel majd. Ez egy több órás program, ahol a szél ragad magával arra, amerre neki tetszik, így irányításmániások kerüljék!

Sebesség és négy kerék? Akkor ti a gokartozás élményére vágytok! Remek móka lehagyni az iroda legjobbját és a nyertesekkel ünnepelni! Ne habozzatok, ezt tuti nektek találták ki, ha szerettek száguldozni!

Ez persze csak ízelítő a kínálatunk nyújtotta lehetőségekből, hiszen majdnem 700 programmal várunk titeket folyamatosan!