A legjobb céges csapatépítő programok - Meglepkék

A legjobb céges csapatépítő programok

Kevés olyan dolog van egy csapat életében, ami közelebb hozhatja őket egymáshoz, mint a különböző céges csapatépítő programok. Hiszen ahhoz, hogy egy munkaközösség hatékonyan tudjon együtt dolgozni, elengedhetetlen, hogy meglegyen a bizalom és persze az, hogy egységhez tartozónak érezzék magukat. Ha pedig nincs egység, nincs csapat sem. Mai bejegyzésünkben áttekintjük, hogy melyek azok a csapatépítő programok, amikkel biztosan nem lőhettek mellé.

 

Az együtt megélt élmények közös nevetést és jókedvet hoznak a munkaközösség életébe. Ez elengedhetetlen, főleg ha olyan területen dolgoznak, ahol előfordulhat a munkába való belefásulás. Mindezek miatt mindenképp érdemes bizonyos időközönként megszervezni néhány csapatépítő programot, ami új lendületet adhat. Igazán sokat számít, hogy megismerhetik a többieket egy olyan közegben és szituációban, amiről nem is gondolták, hogy sor kerülhet rá. Meglepő és tanulságos változásoknak lehetünk tanúi. 

Outdoor programok

Ha szereti a társaság a vizet, akkor mindenképp a lehetőségek között kell lennie a Lupa tóban történő búvárkodásnak. Mivel a mélybe merülés jellemzően magányos feladat, így külön érdekessége, hogy mindezt együtt csinálhatjátok. A búvárkodás a legtöbb esetben igazi adrenalinbomba, így nem kell meglepődni, hogy tuti sikert arat az ötlet. A program keretében kiegészítésként lehetőség van grillezésre, bográcsozásra, amik közben igazán jól lehet beszélgetni, és akár apróbb közös feladatokat is megoldani.

Inkább a fizikai feladatokkal történő összekovácsolás a fő szempont? Semmi akadálya! A Bootcamp keretein belül tuti, hogy egységes csapatot alkothattok. Ez a katonai edzésformán alapuló mozgás alapvetően maximális pontosságot, precizitást és nem mellékesen kitartást kíván a résztvevőktől. Mivel a csapatmunkán alapul, így biztosan mindent együtt fogtok csinálni. Ennél a programnál nincs megállás, sem pedig egymás elhagyása. A csapat egy egység, aminek együtt is kell maradnia az utolsó feladatig.

Vonzzák a nagy autók a csapat tagjait? Szívesen megmutatnák, hogy mit tudnak? Egy igazi Big Foot vezetése óriási feladat, akárcsak maga a monstrum. Természetesen ennél adrenalindúsabb programok is akadnak, de mindenhol vannak olyanok, akiknek nem az az első, hogy valamilyen izgalmas és bonyolult programba kezdjenek. Érdemes megjegyezni, hogy a Big Foot vezetéséhez mindenképp egy olyan ruhát húzzatok, aminél nem baj, ha sáros, koszos, benzinszagú lesz. Ez a 3 órás program tökéletes lehetőséget nyújt képek, videók készítésére, amivel majd nagyon jól lehet húzni egymást a munkahelyen. Szeretsz vezetni? Nincs is jobb választás.

Vonz a magasság? Mennél is, de nem is? Hidd el, a csapatszellem biztosan becsalogat a hőlégballonba, amivel remek kis kört tehettek meg a magasban. Irányításmániások kerüljék, mivel a ballon iránya és sebessége a széltől függ, így nem igazán lesz ráhatásuk a történetre. Ez a program óriási szabadságot nyújt, így nem véletlen, hogy ennyien szeretik.

Indoor céges csapatépítő programok

Természetesen az is előfordulhat, hogy 2 workshop közötti szabadidőt szeretnénk feldobni valamilyen kis csemegével, amiért nem kell messzire utazni. Ilyenek lehetnek a különböző játékok, mint amilyen az improvizációs színház, egy nyomozás a teremben, vagy éppen egy szabadulószoba.

Ha inkább az extrémebb ötleteket szeretitek, akkor nektek találták ki a szélcsatornás lebegést. Ebben egyszerre maximum 10 fő vehet részt. Maga a lebegés már önmagában, egyedül is nagy élmény, hát még ha meglátod Ferit vagy Pistát beöltözve a lebegéshez.

Virtuális valóság? Vadásszatok zombikra a VR szemüvegekkel, esetleg meneküljetek el a cápa támadás elől, az adrenalin garantált!

Mindenképp nézzetek körül a céges élményeink között, hiszen a fent felsoroltak csak egy igen enyhe kivonata a kínálatnak!

Ha szeretnétek egy kis segítséget kérni a választáshoz, keressetek minket bizalommal!