Budapesti különleges programok a kínálatunkban - Meglepkék

Budapesti különleges programok a kínálatunkban

Ha el szeretnéd kerülni az unalmas január-februári időszakot, akkor kövesd tippjeinket, amikkel különleges programokat szervezhetsz Budapesten, amik nem is túl költségesek. 

Különleges kültéri programok Budapesten

A hideg időben az emberek nagy része szívesen sétál, hiszen a tiszta levegő jól esik a mindennapok fáradt, fülledt meleg légköre után. Egy kellemes séta egy karácsonyi vásárban vagy épp a feldíszített körúton remek alkalom egy finom forralt bor kortyolgatására. Ha inkább a kulináris élvezeteknek hódolnál, szinte bárhol beszerezhetsz egy kis útravalót, mint egy adag sült gesztenye vagy a kürtőskalács. 

Mindjárt itt a szilveszter! Köszöntsd az újévet a belváros utcáin, rengeteg tűzijáték és sok ember között. Főleg akkor lehet izgalmas, ha nem szoktál hozzá ehhez a különleges verzióhoz. 

Korcsolyázz, síelj kedvedre! Ha nem tudsz, majd megtanulsz élesben, ha pedig rutinosan szeled a jeget, akkor nincs, ami megállítson. Ingyenesen használható Óbudán két helyen is a jégpálya, de a Városliget fő látványossága is várhat téged. 

Ugyanígy van ez a síelésnél is. Persze ne egy fekete pályán kezdd a tanulást, de ki tudja, lehet, hogy életed kedvenc sportja vár rád! Visszatérő síelő vagy? Akkor beköszöntött az év legjobban várt időszaka, tehát sílécre fel!

Adrenalinbombára vágysz? Semmi akadálya, hiszen vár a Duna, ahol rafting, drift, SUP és városnéző programok közül választhatsz, a lényeg, hogy jól érezd magad! Motorcsónakkal utaznál vagy éppen egy banán vagy fánk ölelésében száguldoznál a víz felszínén? Mindezekre nálunk lehetőséged van, nézz körül kínálatunkban!

Beltéri lehetőségek

Szerettek társasozni a haverokkal, de már unjátok az otthoni kínálatot? Menjetek el egy társasjáték klubba! Rengeteg játék vár arra, hogy kipróbáljátok, és jól érezzétek magatokat!

Jelenleg fénykorukat élik a különböző szabadulószobák. Kínálatunkban is számos lehetőség érhető el egészen a fiatal korosztálytól mindenkinek. A rutinosabb, bevállalósabb versenyzőknek az Észvesztő szabadulószoba a nyerő, vagy ha nem félsz semmitől, akkor a Sötét Kamra vagy a Zárt osztály nyújthat igazi élményeket! 

Csapatépítőnek is tökéletes program, könnyedén összekovácsolja a résztvevőket. Hosszabb leírást a szabadulószobákról egy korábbi bejegyzésünkben találhatsz. 

Romantika a köbön

Ha romantikus, de mégis különleges programra vágysz Budapesten, akkor akár a Dunán vagy a Kopaszi gáton is vacsorázhattok kedveseddel. A lágyan ringó Duna tökéletes hátteret biztosít akár egy lánykéréshez is, de az igazán exkluzív környezetet a Budai Vár legfelső erkélye nyújthat számotokra!

Sőt, ha még ezt is fokoznád, akkor a naplementét is megcsodálhatod fővárosunk felett, de akár egy sima légi városnézés is nagy élményt nyújthat. Sőt, mindezt megteheted nappal és éjszaka egyaránt. 

Ugye, mennyi különleges programot rejt magában Budapest? Számtalan élmény, amire nem is gondolnánk. Sőt, akár egy városnézést is lehet igazán egyedivé varázsolni, nem kell hozzá más, mint egy limuzin, ami nem csak hosszú és figyelemre méltó, de tökéletesen biztosítja a luxus életérzést. 

Ha kérdésed van, keress minket bátran, állunk a rendelkezésedre, hogy megtaláld életed egyik legkülönlegesebb élményét!