Céges karácsonyi ajándék ötletek - Meglepkék
Ennyi ideig tudsz kiszállítással rendelni:
December 22 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Ennyi ideig tudsz bejönni az irodánkba átvenni:
December 23 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Online utalványt eddig rendelhetsz:
Amikor csak akarsz, akár Szenteste is
24 nap
00 óra
00 perc
Karácsonyi mézes kalács emberke
Karácsonyi Ajánlataink
Kiszállítással:
24 nap
00 óra
00 perc
Irodánkban átveheted:
24 nap
00 óra
00 perc
Online e-utalvány:
24 nap
00 óra
00 perc

Az ideális céges karácsonyi ajándék ötletek

Lassan, de biztos lábakon közeledik a karácsony, ami nem csak élvezetet, de kötelezettséget is ró az emberekre. Nincs ez másként a cégek esetében sem, hiszen ilyenkor a legtöbb üzleti partner elvárja, hogy legalább valamilyen mértékben megajándékozzák. Lássunk pár céges karácsonyi ajándék ötletet!

Kreatív apróságok

A legfontosabb a céges karácsonyi ajándék ötleteknél, hogy ne legyen tucat számban kapható, amit az ember csak feltesz a legfelső polcra vagy éppen továbbajándékoz. Ez többségében független a büdzsétől, de ha kicsi a költségvetés, akkor próbáljuk meg kreativitással pótolni az esetleges hiányt.

Nem érdemes olyan ajándékot adni ilyen alkalomból, amiről szinte ordít, hogy olcsó, és csak az illem miatt kapja az illető. Válasszunk helyette mondjuk egy határidőnaplót, ami a hétköznapokban is hasznos lehet, egy dekoratív tollal, amin a cégünk logója szerepel. Ne feledjük, a kevesebb néha több, azaz lehetőleg a logó legyen kicsi és diszkrét. Személyre szabottá tehetjük a naplót, ha előre beírjuk a tervezett akcióinkat, így biztosan nem felejtik el. 

Kreatív megoldás, ha a cég tagjai kicsit személyesebbre veszik a figurát, azaz beöltöznek az ünnepre való tekintettel, vagy pedig egy rövid videóban szólnak pár szót és jókívánságot az ügyfélhez. Ez igazán mutatja, hogy igenis időt fordítottunk az ajándékra. Egyre nagyobb divat a céges karácsonyi ajándék ötletek között, hogy egy jó ügyért való adakozás lesz az ajándék, amiben ezáltal mindkét fél tevékenyen részt vesz.

A fényképes vagy egyedi ajándéktárgyak a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Ez lehet egy személyre szabott rövidital, esetleg egy jó minőségű bor. Sőt, ha tudjuk, hogy valaki rajong a finom italokért, akkor akár ehhez kapcsolódóan egy borkóstoló is jó választásnak bizonyulhat.

További céges karácsonyi ajándék ötletek

Nem véletlenül mondjuk mi is, hogy ajándékozz élményt! Az élményajándékok mindig bejönnek, akár nagyobb, akár kisebb cégről van szó. 

Ha illeszkedik a cég profiljába, akkor akár egy csoportos főzőkurzus is telitalálat lehet, hiszen manapság egyre gyakrabban keresik ezeket az emberek. Ez biztosan összehozza a csapatot.

Az ajándékozott cégtől függően adhatunk akár vitorlázási élményt, kalandparkozást, esetleg szélcsatornás lebegést is. Sőt, a különböző autós programok is kitűnően szórakoztatják a kollégákat. A lényeg az élményajándékok esetében, hogy legyen idő a beváltásra, ne a karácsonyi hajtás kellős közepén kelljen még ezzel is foglalkozni. 

Mi pont emiatt találtuk ki a 10 hónapos beváltási határidőt, így akár karácsonyra is adhatunk egy motorcsónakvezetést vagy éppen egy hőlégballonos repülést is. 

Ha már a céges karácsonyi ajándék ötleteknél tartunk, semmiképp ne feledkezzünk meg a saját munkatársainkról sem. Rengeteget köszönhetünk nekik, amit természetesen kifejezésre juttathatunk prémiumok és oklevelek képében is, de nagyon sokat tehetünk a jó légkör és a jó csapat érdekében egy jó kis csapatépítő élmény ajándékozásával.

Nem mehetünk el szó nélkül az időzítés mellett sem. Ha igazán emlékezetes ajándékozást szeretnénk, akkor ne pontosan a karácsonyi időszakban adjuk, hiszen elveszhet a sok egyéb ajándék között. Így inkább novemberre vagy januárra időzítsünk. Bár az utóbbi esetben jobb, ha inkább az új évkezdésre fektetjük a hangsúlyt, minthogy karácsonyi ajándéknak nevezzük. Másik opció, hogy pontosan karácsony napján lepjük meg vele az ügyfelet, hiszen erre biztosan nem számít, így garantáltan egyedi és különleges lesz az ajándékozás.

Nézzszét kínálatunkban és válaszd ki a tökéletes karácsonyi ajándékot!