Amit most a Meglepkés Utalványokról tudni akartok karantén ide, karantén oda! - Meglepkék

Amit most a Meglepkés ÉlményUtalványokról tudni szeretnél a Covid járvány ideje alatt!

Minden nap a Meglepkék ügyfélszolgálatán tapasztaljuk, hogy a médiából érkező Covid járvánnyal és megszorításokkal kapcsolatos hírek miatt sokan aggódtok az utalványok beváltásával kapcsolatban! Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, a még be nem váltott utalványok nem vesznek el! Van lehetőségetek beváltani!

Partnereink 99 %-a üzemel és szolgáltatja az élményt a megfelelő és szükséges biztonsági protokoll szerint.

Tudtok menni repülni, vezetni, szabadulószobázni, VR-ozni, Minigolfozni, Főzőtanfolyamra vagy éppen Szélcsatornába lebegni!

A kritikus vírus és karantén időszakban lejáró utalványokat hosszabbítjuk is a jelentkezésnél több hónappal, hogy az élmény amit szeretteitektől kaptatok valóban igazi élmény legyen!

Mit kell tenned, ha az elmúlt hónapokban a rendszerünk azt írta ki neked a beváltásnál, hogy  lejárt az utalványod?

Ha az élményutalványod lejárati dátuma erre az időszakra esik: 2020 február és 2020 október vége !

Jelezd nekünk az info@meglepkek.hu email címen és kollégák meghosszabbítják több hónappal a lejárati időt. Fontos, hogy az emailedből ne felejtsd ki az utalványod kódját.
Ha még érvényes az utalványod, de pár napon, héten belül lejár szintén ne aggódj!
Intézd el a beváltást az alábbi linken: https://meglepkek.hu/utalvany

Ha már megvannak a parterünk elérhetőségei ahol be tudsz jelentkezni, egyeztesd le az időpontot és már mehetsz is tandemugrani, lőni, Ferrarit vezetni, szabadulni, főzni, baltát dobálni, Bigfootot vezetni, Minigolfozni...

Éld át azt az élményt amit neked szántak ajándékba!

Az utalványhosszabbítás azokra az utalványokra szól aminek lejárati ideje 2020 február és 2020 október vége közötti időszakra esik!

Hogyan működik a Meglepkéknél annak az Élményutalványnak a beváltása amit ajándékba kaptál?

Két fajta utalványod lehet:

1.Egy konkrét Élményt ajánló. 

Tehát azt a különlegességet tűntetjük fel rajta amit a megajándékozott neked szánt, amire úgy gondolta ha elmész, átéled soha nem felejted el és vigyorogni fogsz mindig ha eszedbe jut.

Jó ez az élmény, de lehet inkább valami mást szeretnék…

Ha az ajánlott élménytől félsz, már sokszor voltál, van más amire jobban vágysz, ha úgy érzed nem azt az élményt kaptad ajándékba, amire igazán vágytál, akkor arra is van lehetőséged, hogy átváltsad egy másik élményprogramra, de csak élményprogramra.

Ezzel kapcsolatban fontos tudnod, hogy: 

1) Amennyiben a kapott Élmény kisebb értékű, mint amit szeretnél akkor a különbözetet pluszban ki tudod fizetni bankkártyás fizetéssel, banki utalással, utánvéttel futárunknál vagy irodánkban készpénzzel.

2) Abban az esetben, ha az újonnan választott Élmény értéke kisebb, mint amit ajándékba kaptál pénz visszatérítésre nincsen lehetőségünk, a fennmaradó különbözet elveszik.

3) A cserénél kiválasztott új Élmény felhasználási határideje megegyezik majd az eredeti utalvány felhasználási érvényességével. Nem kap az új utalvány ismét egy 10 hónapos felhasználási időtartamot, hanem csak a fennmaradó időintervallum kerül a választott Élmény mellé.

4) Utalvány kódok összevonására NINCS lehetőséged, egy eredeti utalványból tudsz többet csinálni az átváltás során, de több utalvány értékét NEM tudod egy nagyobbra összevonni.

5) Amikor kiválasztottad az új Élményt tedd a kosárba és a "Már meglévő utalvány kódomat átváltom!” gomb megnyomására kiírja az eredeti utalványod értékét, melyet a vásárlásod végösszegéből le fog vonni automatikusan. Fontos hogy az összeget csakis másik Élményre tudod felhasználni, tárgyi ajándékra, szállítási költségre, díszcsomagolásra stb NEM tudod érvényesíteni!

2. Lehet, hogy Te Érték alapú ajándékutalványt kaptál 

Itt egy kerettel rendelkezel amit ajándékba kaptál, beváltásnál kiválasztod a kínálatunkból azt az élményt amin szeretnél részt venni( tárgyi ajándékokat nem tudsz választani) és a vásárlási folyamatnál a végösszegből levonja a rendszerünk az utalványod összegét. 

Ha az utalvány értéke kevesebb, mint amit kiválasztottál a fennmaradó összeget bankkártyával tudod kifizetni.

Tehát akkor hogy is megy a beváltás?

Menj fel a www.meglepkek.hu oldalra keresd a jobb felső sarokban az utalvány beváltása gombot, de ha gyorsan oda akarsz jutni akkor klikkelj erre a linkre: https://meglepkek.hu/utalvany

A beváltásánál szükséged lesz az utalványkódodra, így azt mindenképpen őrizd meg, hiszen ez alapján tudunk beazonosítani.

Az utalványod érvényesítése után megkapod az élményprogramod felelősének a kontaktját így vele tudod fixálni az időpontokat!

Kalandra fel!