Ajándék ötletek karácsonyra a család minden tagjának! - Meglepkék

Ajándék ötletek karácsonyra a család minden tagjának!

Néhány hét, és beköszönt az év legszebb ünnepe, ezért ideje lassan elkezdeni a készülődést és az ajándékok keresését. Éppen ezért ma adunk néhány tippet, hogy a család melyik tagjának milyen ajándék ötletek lehetnek ideálisak karácsonyra. 

Az élmény a legjobb ajándék

Egy bizonyos kor felett - mondjuk a kamaszkor végétől kezdve - az emberek ébrednek, hogy nem feltétlenül csak a különböző tárgyi ajándékok a legjobbak, amiket kaphatnak. Ilyenkor lépnek be a képbe a különböző élményajándékok, amiket legjobb esetben egész évben fel tudnak használni. Ezekkel kapcsolatban mutatjuk meg, hogy mik azok, amikkel biztos sikerre számíthatsz minden korosztálynál. Haladjunk szépen korcsoportok szerint.

Ajándék ötletek karácsonyra kisgyereknek, nagy gyereknek 

Ebben a korban a kézzel fogható ajándékoknak örülnek a lurkók, így leginkább a játékok azok, amikkel igazán boldoggá lehet tenni őket. Persze akadnak, akiknek egy állatkerti belépő, egy cirkuszjegy vagy épp egy balatoni kalózhajós utazás az álmok netovábbja.

Nagyon gyakran előfordul, hogy a szülők anyagi helyzete nem engedi meg azt, hogy a gyerek rendelkezzen saját XBOX vagy éppen PlayStation játékokkal, így nagy élmény lehet egy ajándék keretében megismerni a virtuális valóságot és a legjobb, hogy mivel egy alkalom, így függővé sem válhat a gyermek.  

Kamaszok és fiatal felnőttek 

Itt már érdemes figyelembe venni az egyéni igényeket, azaz, ha mondjuk egy fényképes telefontokot készíttetnénk nekik, akkor tudakozódni kell az aktuális kedvencekről és persze a telefon típusáról. Kortól és nemtől függetlenül jó választás lehet egy szabadulószobás élmény választása, mivel ezt többnyire baráti társasággal fogják kivitelezni, így legalább tuti, hogy szuper jófej szülőként leszel elkönyvelve.  

Szülők

Szülők tekintetében elég személyre szabott a választék, hiszen a romantikusabb meglepetésektől a bevállalósabbig mindent megtalálhattok a kínálatunkban. Szélcsatornás lebegés? Driftelés a Dunán? Piknik a Kopaszi-gáton vagy egy vacsora a Budai Várban? Minden megoldható, csak úgy, mint egy páros masszázs is.

Ha külön ajándékban gondolkodnál, akkor férfiaknak remek választás lehet egy izgalmas autó vezetése, vagy pedig egy különböző fegyverekkel való lövészetet felölelő csomag.  

Nőknek tökéletes ajándék lehet egy élményfestés vagy éppen egy táska készítő kurzus is, de a többség biztos örülne egy lazító masszázsnak vagy egy Glamour fotózásnak.

Nagyszülők, idősebb rokonok

Általában a nyugodtabb ajándékok a célravezetők, de persze előfordulhat néhány adrenalinfüggő nagyi. Mivel ebben a korban már nagyon tudják értékelni az éveket, a múltat, így tipikusan nekik készült a Szülinapi Újság. Ez nem csak azért különleges, mert a születésnapon megjelent újságok cikkeiből készült replika, de főcímként hozza le a szenzációs hírt, hogy megszületett az ünnepelt. Mindezt persze egy hozzá illő csecsemőkori fotóval.  

Egyedi családfa ajándékozása is biztosan rendhagyó és izgalmas, sőt a fényképfüggő nagyszülők élményeiből akár személyre szabott, egyedi videót is készíthetnek.

Bár ahogy látható, élmények százai közül választhatunk bárkinek, bármilyen alkalomra, de ne feledjük, a lényege az ünnepnek nem az ajándékban rejlik! Ettől függetlenül az igazán jó és egyedi ajándék ismérve az egyediség, és nem mellesleg fontos, hogy fektessünk időt az elkészítésébe!