- Meglepkék

A minden korosztálynak tökéletes ajándék: az autós programok

Egy kisfiú onnantól kezdve, hogy tud ülni vagy mászni, azonnal az autók bűvkörébe kerül, amit valószínűleg soha nem fog kinőni. Pont ezért, minden korosztály számára ideális ajándéknak ajánljuk az autós programokat. 

Az egészen kicsiktől...

Közeleg a kisfiad szülinapja, aki le sem tudja venni a szemét az autós mesékről? Érdemes lehet elgondolkodni egy Dodge Chargerrel való élményutazáson, melynek során egy igazán menő amerikai autóval száguldozhatnak - természetesen utasként - vagy akár az iskolába is azzal érkezhetnek. Igazi meglepetés autóőrült kissrácoknak.

… a nagyobbakon át.. 

Nincs még jogsid, de alig bírsz a véreddel? Hajt a sebesség utáni vágy, szívesen vezetnél egy gyors autócsodát, de nincs hozzá tér, ahol próbálkozhatnál? 

Válaszd magadnak vagy akár barátodnak a kínálatunkban kapható autósélmények valamelyikét, és biztosan nem fogsz csalódni! Egy Lamborghini, Mustang GT, Ferrari F430 vagy Ford BigFoot mindegyike a vezetés különleges élményét tartogatja számodra. A száguldás, a driftelés mind elérhető közelségbe kerül, és kedvedre próbálkozhatsz egy pályán, ahol egy instruktor vigyáz a testi épségedre és tart a szabályos kereteken belül. Fontos, hogy nehogy elszaladjon veled az a 4-500 lóerő.

… egészen a felnőtt és örökifjú korosztályig

Akiket elvarázsolnak a Forma-1 szuper autói, azoknak lehetőségük nyílik akár arra is, hogy kipróbálják azt, milyen is lehet egy ilyen kaliberű járgánnyal egy versenypályán róni a köröket. Sőt, ha már versenypálya, akkor egyéb izgalmas és persze gyors autók várják, hogy kihozd belőlük a maximumot. 

Terepen próbálnád ki magad, és akár egy autót is összezúznál? Semmi akadálya. Egy Ford BigFoottal különleges élmény a vezetés, hiszen olyan magasan ülsz, hogy beláthatod a teljes pályát. Fontos, hogy ennél a programnál töltsd be a 18. életévet, és rendelkezz B kategóriás vezetői engedéllyel.

További autós programok

Akkor sem kell messzire menned, ha inkább a kényelmet és a luxust részesíted előnyben az adrenalinnal szemben. Egy érdekes és sikkes városnézésre vágysz exkluzív körülmények között? Nálunk ezt is megtalálod, hiszen jó néhány limuzin áll a rendelkezésedre, hogy kielégíthesd az igényeidet. Tökéletes kellék egy legény- vagy épp lánybúcsúhoz, hiszen 8 - 9 méteren foglalhattok helyet úgy, hogy közben hűtött pezsgőt kortyolgattok. Ha pedig meguntátok az ücsörgést, akkor a tetőablakba is kiállhattok, hogy integessetek a közlekedés többi résztvevőjének.

Csapatépítésrekeresel ideális helyszínt? Mi lehetne exkluzívabb, mint egy közel 30 fős limuzin, ami inkább hasonlít egy utazó bárhoz? Ha olyan társaság vagytok, akik igazán tudják élvezni az életet, akkor ne habozzatok, próbáljátok ki a Daddy óriáslimuzint, és kezdjétek el a partit már a limoban.

Végül pedig a vezetéstechnikai pályák is rád várnak, ha kicsit tökéletesítenéd a tudásod, vagy éppen kipróbálnád magad extrém helyzetekben. Nincs más dolgod, mint megvásárolni az adott élményt akár magadnak, akár annak, akinek úgy érzed, hogy szüksége van rá. 

Ne habozz, az autó élményeink csak rád várnak, és hidd el, mindenkinek elnyeri a tetszését, akár ajándéknak szánod, akár saját magadat lepnéd meg velük! Ne habozz, ajándékozz élményt!