Man of the year tükör - Meglepkék
Töltés...

Man of the year tükör

Man of the year tükör
Man of the year tükör
Man of the year tükör
Man of the year tükör
Man of the year tükör

Idén vajon kit választanak meg a Time magazin szerkesztői az év emberének?

Pontosítunk, te, mint a Time magazin szerkesztője, kit tartasz az év legértékesebb emberének?

Ugyanis most eljött a te időd, hogy megbecsülésedet egy egyedileg matricázott tükörrel mutasd ki; aki pedig bele pillant, láthatja, hogy igazán szeretik őt.

Ez egy prémium ajándék különleges embereknek - ám mi raktárról tudjuk biztosítani! Egy munkanap alatt már nálad is lehet, ha pedig személyesen jössz érte, még hamarabb!

A fekete fa kereteret mérete: 31,5x44 cm.


informaciokFontos információk!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Man of the year tükör

9 990 Ft