EGYEDI sebességkorlátozó tábla - 40 cm átmérőjű - Meglepkék
Ennyi ideig tudsz kiszállítással rendelni:
December 21 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Ennyi ideig tudsz bejönni az irodánkba átvenni:
December 23 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Online utalványt eddig rendelhetsz:
Amikor csak akarsz, akár Szenteste is
24 nap
00 óra
00 perc
Karácsonyi mézes kalács emberke
Karácsonyi Ajánlataink
Kiszállítással:
24 nap
00 óra
00 perc
Irodánkban átveheted:
24 nap
00 óra
00 perc
Online e-utalvány:
24 nap
00 óra
00 perc

16 990 Ft-tól

Kosárba

EGYEDI sebességkorlátozó tábla - 40 cm átmérőjű

EGYEDI sebességkorlátozó tábla - 45 cm átmérőjű
EGYEDI sebességkorlátozó tábla - 45 cm átmérőjű
EGYEDI sebességkorlátozó tábla - 45 cm átmérőjű

Ha egyedi és személyre szabott SEBESSÉGKORLÁTOZÓ táblára vágysz, nincs akadálya, ugyanis nem csak az alapszámokkal (30, 40, 50, 60, 70, 80 stb.) rendelhető, hanem egyedi számmal, felirattal és valami kis figurával, piktogrammal ami utal az ünnepelt hobbijára vagy egy jó poénra.

Készítettünk már golfpályás, istállós, baráthoteles táblát is. Bármilyen felirattal szolgálhatunk a közlekedési táblához: „Boldog születésnapot!", „Egy ilyen szép lánynak tilos a dohányzás", a szövegét rád bízzuk. A megajándékozott hobbija, szórakozása remek ötletet adhat egy igazán személyes táblához.

Három munkanap alatt tudjuk elkészíteni, mivel egyedi grafikai munka, egyeztetés, kasírozás és már készen is van :-)
 
Nagyon fontos, hogy ennek az egyedi sebességkorlátozó táblának kisebb az átmérője (45 cm) mint az eredeti sebességkorlátozó táblának (60 cm), amiket csak az alapszámokkal tudunk születésnapra kínálni. 
 

Átmérő: 40 cm.

Az egyedi közlekedési tábla anyaga fém (azaz préselt fémlemez, un. Dibond).
Ez nem sima műanyag, mert az a nap hatására tönkre menne egy nyár alatt. Ez az anyag bírja a gyűrődést! A feliratot vinilre nyomtatjuk, és a táblára kasírozzuk.

Egyedi igényedet a rendelés során a megjegyzés rovatba tudod majd megírni, elkészítés elött egyeztetünk Veled ezzel kapcsolatban!

informaciokFontos információk!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

EGYEDI sebességkorlátozó tábla - 40 cm átmérőjű

16 990 Ft-tól
849 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó termékek