60 oldalas VIP bőrkötéses születésnapi újság a Nagy Napról - Meglepkék

54 990 Ft-tól

Kosárba

60 oldalas VIP bőrkötéses születésnapi újság a Nagy Napról

60 oldalas VIP bőrkötéses születésnapi újság a Nagy Napról
60 oldalas VIP bőrkötéses születésnapi újság a Nagy Napról
60 oldalas VIP bőrkötéses születésnapi újság a Nagy Napról
60 oldalas VIP bőrkötéses születésnapi újság a Nagy Napról
60 oldalas VIP bőrkötéses születésnapi újság a Nagy Napról
60 oldalas VIP bőrkötéses születésnapi újság a Nagy Napról

Vírushelyzet az ajándék megrendelését , gyártását és kiszállítását egyáltalán nem akadályozza!


Meglepkék irodája minden munkanapon nyitva van, kollégáink személyesen, telefonon és emailben is fogadják a rendeléseket és válaszolnak a kérdésekre.

A jelenlegi vírushelyzet nem akadályozza a munkánkat!


A VIP bőrkötéses születésnapi újság 60 oldalas, ellentétben az eddig megszokott 12 és 16 oldalassal. A születésnapi újság a összefoglalja azokat az eseményeket, melyek az ünnepelt születésnapján a Nagy Napon történtek. Eredeti újságokat, folyóiratokat használunk forrásként, ezekről fotókópiát készítünk.

A 60 oldalas bőrkötéses újság ára tartalmaz egy gólyahírt is (csecsemőkori fotó és köszöntő) ami hírt ad a Nagy Napon történt eseményről, a születésről!
A korabeli kiadványok a fotózás után a grafikusunkhoz kerülnek, aki A3-as méretben újságot készít a kópiákból.
A születésnapi újság még személyesebbé tehető, ha a megrendeléshez csatoltok egy csecsemőkori képet a megajándékozottról!
Ezt követően a grafikusunk a címlapok egyikébe illeszt egy köszöntőt, gólyahír kíséretében úgy, hogy teljesen illeszkedjen a környezethez!
A megrendelő e-mail megérkezésétől számítva egy hét alatt készül el a születésnapi újság!
A kész anyagot, amely olyan, mint egy régi újság, egy 80 grammos, offset papírra nyomtatjuk, melynek színe és jellege majdnem megegyezik az eredetivel.

Mérete: 1 oldal (A3)29,7x42 cm.

Az újság végül egy igényes bőrkötésbe kerül, így egy különleges és egyedi ajándékkal kedveskedhet születésnapra, évfordulóra, esküvőre.

A borító színe választható: bordó, barna, fekete, fehér, kék és zöld.

A figyelembe vett szempontok:
- a gyűjteményben ne legyenek cikk ismétlődések
- jó minőségű újságok felhasználása
- hírértékben gazdag oldalak
- lehetőség szerint az oldalakat úgy állítjuk össze, hogy a nagy nap eseményein kívül gazdaság, sport, divat és műsor is szerepeljen benne.

Az újság az ünnepelt születésnapján történt eseményeket dolgozza fel, természetesen főoldalon lehozva az ő megszületését!

Ajándékba adjuk az egyedi hírt! Grafikusaink beleszerkesztenek egy cikket az ünnepeltről!

Ebben az újságban a vezető hír az ünnepelted születésnapja lesz. Ehhez szükségünk van egy csecsemőkori képre és néhány infóra a születéséről (súly, cm, szülők neve, születési hely, stb.).
A hírt megszerkesztjük és a képével együtt egy jól látható helyen elhelyezzük.
Előfordul, hogy nincsen csecsemőkori kép, ilyenkor régi gólyás grafikákat használunk csőrében a pólyás babával.

Vicces és egyedi ajándék lesz ez által :-) 

Honnan gyűjtjük az anyagot?

Általában ezekből az országos napilapokból tudjuk elkészíteni a Születésnapi Újságot (nem mindegyikből, csak éppen az aktuálisból, ami abban az időszakban egyáltalán megjelent vagy lefűzésre került):
Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó.
 
Előfordulhat, hogy a megjelölt napon egyáltalán nem vagy csak kevés lap jelent meg. Befolyásoló tényező ilyenkor háború, forradalom vagy csak egy szimpla vasárnap vagy hétfő, ugyanis voltak időszakok mikor sem újság, sem TV adás nem volt bizonyos napokon.
Ebben az esetben a szomszédos napok sajtóanyagát tudjuk felhasználni, erről azonban előtte mindenképpen egyeztetünk veled, hogy így is szeretnéd-e.
 
Lehetőségünk van színes lapokat is betenni az újságba. :)
Hölgyeknek kérhető az újság Nők Lapjából is, amit az ’50-es évektől színesben is nyomtattak.  Ugyanígy az autóőrülteknek fel tudjuk ajánlani az Autó-Motor Sport színes kiadványait, vagy betűzhetünk pár vicces oldalt az igazi Ludas Matyiból.
Ha szeretnél ilyen extrát azt kérlek, jelezd előre! :)

Lehetőség van egyedi megfejtéssel rejtvényt kérni az újság egy belső oldalára, hogy legyen még egy meglepetés az ajándékban. A megfejtést 36 karakterig határozhatod meg. Ezt a megjegyzés rovatban tudod megadni!

Néhány példa az eddig kértekből:

Nem csak a húsz éveseké a világ!
BOLDOG NYUGDÍJAS ÉVEKET KÍVÁNUNK!
Boldog Születésnapot!
Boldog Születésnapot Kívánunk!
Nagyon szeretünk anya!
Boldog születésnapot! Szeretünk Mama!
Te vagy a legjobb apa a világon!
Nagyon boldog születésnapot Mami!
Boldog szülinapot Apu! Nagyon szeretünk!
Boldog Születésnapot drága nagypapánk!

Előforduló hibák, amiken nem tudunk javítani:

Ezek az újságok egy nagy könyvtár raktárjában egymásba fűzve várják, míg valaki előveszi őket, lefotózza és grafikailag megtisztítja.
Viszont vannak olyan hibák, sérülések, fűzési sajátosságok amiken nem tudunk javítani. Egy 50-60-70 éves újság egy igen más korban készült, más technikával, nyomdai munkálatokkal.
A tárolás sem olyan kíméletes. Vannak olyan példányok, melyek háborúkat, forradalmat, rendszerváltást, költözést, beázást vészeltek át és néhol ennek a nyomai fellelhetők.
Itt bemutatunk pár hibát ami ronthat az esztétékiai hatáson, de egy régies újságnál ez nem a másolat létrehozásának számlájára írható. Sajnos nem tudunk az ilyen sérüléseken, nyomási hibákon, az idő okozta olvashatatlanságon javítani.
A munka során nemhogy rontunk hanem legtöbbször még javítunk is a minőségen!

Nem tudjuk javítani a híreket sem! Ez furcsán hangozhat, de előfordulnak olyan reklamációk, hogy nagyon rossz és szomorú hírek vannak az újságokban. Ez sajnos így van, mivel egy háború vagy forradalom után kevés a jó hír. Régebben nem voltak még könnyed bulvár vagy celeb hírek!

Milyen gyorsan készül el a VIP Születésnapi újság?

A megrendelő e-mailed elküldése után 3 munkanap múlva már kész is van az anyag.
A házhozszállítás + 1 munkanapot igényel! Ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésed leadásakor. 

Rendelni az oldal jobb oldalán található megszerkesztem gombbal tudsz. A bekérdezett adatok többsége az ajándékozottról szól (születési neve, születési helye, csecsemőkori képe), általában az űrlapban megadott adatokkal már tudunk dolgozni – ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan!

informaciokFontos információk!


Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még
 szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

60 oldalas VIP bőrkötéses születésnapi újság a Nagy Napról

54 990 Ft-tól
549 pont ügyfélkártyára