12 lapos újság céges alkalmakra - Meglepkék
Ennyi ideig tudsz kiszállítással rendelni:
December 21 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Ennyi ideig tudsz bejönni az irodánkba átvenni:
December 23 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Online utalványt eddig rendelhetsz:
Amikor csak akarsz, akár Szenteste is
24 nap
00 óra
00 perc
Karácsonyi mézes kalács emberke
Karácsonyi Ajánlataink
Kiszállítással:
24 nap
00 óra
00 perc
Irodánkban átveheted:
24 nap
00 óra
00 perc
Online e-utalvány:
24 nap
00 óra
00 perc

13 490 Ft-tól

Kosárba

12 lapos újság céges alkalmakra

12 lapos újság céges alkalmakra
12 lapos újság céges alkalmakra
12 lapos újság céges alkalmakra


Mit szólnál egy újsághoz, amiben a cégedről szólnak a hírek?

Nálatok is tele van a polc a logókkal díszített bögrékkel, poharakkal? Az íróasztalokat (és a fiókokat) pedig elözönlik a céges tollak, szövegkiemelők vagy stresszlabdák?
Ha unod az ehhez hasonló közhelyes tárgyakat, amelyekből hiányzik az egyediség, akkor ez az ajándékötlet a kedvedre való lesz!
Ezúttal büszkén adhatsz át egy különszámot, amelybe a nap legfontosabb hírei mellett a céged is bekerülhet – egy jubileum, előléptetés vagy az év dolgozója elismerés kapcsán.

Válaszd ki a dátumot, amihez az esemény kötődik, majd egy képet az ünnepeltről vagy a vezetőről (persze jöhet a céges logód is).
Ezután rajtunk a sor: egy csokorba szedjük az ehhez a naphoz tartozó legérdekesebb híreket, többek között a Magyar Nemzetből, a Magyar Hírlapból, a Népszabadságból és a Szabad Szóból – vagy épp belefűzhetünk néhány oldalt az Autó-Motor Sportból és a Ludas Matyiból is.

Van olyan újság a gyűjteményünkben, ami háborút, forradalmat élt meg, ez pedig nyomot hagyott az eredeti példányon. Ezeket az apró nyomdai hibákat, szakadásokat, hajlásokat igyekszünk eltüntetni, hogy minél jobb minőségű terméket kapjatok kézhez.
Az általunk összeállított lapszám híreit a korabeli hangulatot idéző A/3-as vékony, sárgás, korhű újságpapírra nyomtatjuk, ami mellé újságlapozót is kérhetsz.

Ebben az egyedi különszámban a céghez vagy a dolgozóhoz köthető fontos dátumok (cégalapítás, munkába állás időpontja) eseményeit dolgozzuk fel, amelybe kiemelt hírként építjük be az ajándékozás apropóját.
Ez lehet:
- év dolgozója díj
- legjobb értékesítő díj
- cég jubileuma
- nyugdíjba menetel
- előléptetés
- más különleges dátum, rendezvény időpontja a cég életéből
 
Adhatod egy-egy kollégának személyes alkalomra a belépésének tudósításával, vagy a prémium ügyfeleidnek karácsonyi ajándékként, jubileumi meglepetésnek a cég alapításáról szóló vezető hírrel. Sőt, ha igazán le akarod nyűgözni a legjobb ügyfeleid, akkor az együttműködésetek évfordulójára is küldhetsz neki egy ilyen magazint, biztosan értékelni fogja!
 
Miért épp egy egyedi céges újságot válassz neki?
- igazán személyes meglepetés
- egyedi ajándék, minden cégnek saját magazint készítünk
- tudsz annál izgalmasabb meglepetést, mint egy fontos dátumhoz kötött korhű újság, ami az ajándékozottról szól?
 
Hogyan készül, és mi van benne?
A kiválasztott dátumon megjelent újságokat digitalizáljuk, amit a fotósunk, grafikusunk átszerkeszt, egy egységes megjelenésű anyaggá. Az aznapi sajtó legérdekesebb oldalait válogatjuk össze a céges újságba.
 
A legfontosabb 3 szempontunk:
- a gyűjteményben ne legyen ismétlődés (azaz kétszer nem szerepel benne ugyanaz a hír)
- igyekszünk jó minőségű oldalakat kiválogatni és befotózni
- izgalmas, hírértékben gazdag anyagokat állítunk össze
 
Milyen a kész újság?
- A3-as méretű
- valódi újsághoz hasonló, amit vékony, sárgás újságpapírra nyomtatunk, hogy korabeli hangulatot keltsen
 
Mire lesz szükségünk a munkához?
- egy fotóra az ünnepeltről, vagy a céglogóra (saját és/vagy a partneré a céltól függően), a cégvezető fotójára
- a pontos dátumra,
- érdekességekre az alkalomról, a kollégáról
 
Az egyedi hírt ezek alapján szerkesztjük meg a címoldalra.
 
Honnan gyűjtjük az anyagot?
Általában ezekből az országos napilapokból tudjuk elkészíteni a Születésnapi Újságot (nem mindegyikből, csak éppen az aktuálisból, ami abban az időszakban egyáltalán megjelent vagy lefűzésre került):
Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó.
 
Előfordulhat, hogy a megjelölt napon egyáltalán nem vagy csak kevés lap jelent meg. Befolyásoló tényező ilyenkor háború, forradalom vagy csak egy szimpla vasárnap vagy hétfő, ugyanis voltak időszakok mikor sem újság, sem TV adás nem volt bizonyos napokon.
Ebben az esetben a szomszédos napok sajtóanyagát tudjuk felhasználni, erről azonban előtte mindenképpen egyeztetünk veled, hogy így is szeretnéd-e.
 
Lehetőségünk van színes lapokat is betenni az újságba. :)
Hölgyeknek kérhető az újság Nők Lapjából is, amit az ’50-es évektől színesben is nyomtattak.  Ugyanígy az autóőrülteknek feltudjuk ajánlani az Autó-Motor Sport színes kiadványait, vagy betűzhetünk pár vicces oldalt az igazi Ludas Matyiból.
Ha szeretnél ilyen extrát azt kérlek, jelezd előre! :)
 
Mennyi idő alatt készül el?
Ha szorít az idő és már hétvégén itt az ünnep akkor akár nagyon gyorsan is. :-)
Általában a megrendelésed után 2-3 nap múlva már kész is van az anyag!

AKÁR 1 NAPON BELÜL KÉSZ:
a házhozszállítás + 1 munkanapot igényel! Ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésed leadásakor. 

Előforduló hibák, amiken nem tudunk javítani:

Ezek az újságok egy nagy könyvtár raktárjában egymásba fűzve várják, míg valaki előveszi őket, lefotózza és grafikailag megtisztítja.
Viszont vannak olyan hibák, sérülések, fűzési sajátosságok amiken nem tudunk javítani. Egy 50-60-70 éves újság egy igen más korban készült, más technikával, nyomdai munkálatokkal.
A tárolás sem olyan kíméletes. Vannak olyan példányok, melyek háborúkat, forradalmat, rendszerváltást, költözést, beázást vészeltek át és néhol ennek a nyomai fellelhetők.
Itt bemutatunk pár hibát ami ronthat az esztétékiai hatáson, de egy régies újságnál ez nem a másolat létrehozásának számlájára írható. Sajnos nem tudunk az ilyen sérüléseken, nyomási hibákon, az idő okozta olvashatatlanságon javítani.
A munka során nemhogy rontunk hanem legtöbbször még javítunk is a minőségen!

Rendelni az oldal jobb oldalán található megszerkesztem gombbal tudsz. A bekérdezett adatok többsége az ajándékozottról szól (születési neve, születési helye, csecsemőkori képe), általában az űrlapban megadott adatokkal már tudunk dolgozni – ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan!

informaciokFontos információk!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-18:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

12 lapos újság céges alkalmakra

13 490 Ft-tól
674 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó termékek

Rafting Szlovéniában 5 fő részére

5-15

Szlovénia, Bovec

2 ó

100 000 Ft-tól
Megnézem
Privát Relax Terasz – Exkluzív wellness élmény a Dunán

2-12 fő

Budapest, Kopaszi-gát

1,5 ó

120 000 Ft
Megnézem
VR csapatjáték Magyarország legnagyobb multiplayer VR játéktermében

1-14 főig

Budapest, XIII.ker.

50-80-110 p

7 900 Ft-tól
Megnézem