Motoros tandem siklóernyőzés (trike) Gödöllői reptérről/ Nagy kör - Meglepkék

48 000 Ft-tól

Kosárba

Motoros tandem siklóernyőzés (trike) Gödöllői reptérről/ Nagy kör

Motoros tandem siklóernyőzés (trike) Gödöllői reptérről/ Nagy kör fő kép

Mi is az a TRIKE?
Sajnos nincs rá jobb szavunk, mint ez: TRIKE, ejtsd: trájk. A trike a világ legegyszerűbb és legbiztonságosabb ultrakönnyű segédmotoros légijárműve. A trike egy olyan ultrakönnyű repülőeszköz, ami áll egy háromkerekű kocsi szerkezetből (ami magában foglalja a két utas ülést és a motort a légcsavarral és az üzemanyag tankkal), és egy hagyományos siklóernyő kupolából, ami biztosítja a felhajtóerőt. Ez a motoros repülőeszköz a technikai fejlődés csúcsa, a teljes üzemi tömege 150 kg alatt van, és képes a saját tömegét meghaladó „hasznos teher”, vagyis két felnőtt ember szállítására.

Szabadság:
A trike repülés akkora szabadságot ad a repülő embernek, amit semmi más légijármű nem képes biztosítani. A kis sebességű, három dimenziós mozgás szabadsága párosul az üzemeltetés egyszerűségével, a repülés biztonságával, és a környezeti feltételekkel szembeni igénytelenséggel.

A repülés szabadságának az érzése!

Az utas gyakorlatilag a „semmiben” ül, körülötte csak pár cső van, az áramló levegőt az arcán érzi, a levegő mozgását a testén. Ilyen eszközzel repülve, a repülés hőskorában érezhetjük magunkat, miközben a 21. század biztonsága ölel körül minket. A repülési idő akár 4 óra is lehet, és néhány méteres magasságtól 1000 méteres magasság fölé is kiterjedhet.

Különlegesség:
Ez a repülési mód még mindig egy különleges dolognak számít. Csak néhány pilóta van az országban, aki ilyen eszközzel repül.

Ha már repültél gyalogos siklóernyővel, akkor ezt is ki kell próbálnod. Noha kívülről nézve nagyon hasonló a kétféle repülési mód, ne ugyanazt az élményt várd, ez nagyon más!
Ha repültél már utasként egyéb kisrepülőgépekkel vagy helikopterrel, akkor ezt is ki kell próbálnod, hogy megtapasztald az igazi szabad repülés, semmi mással össze nem hasonlítható élményét.

Az utas repülésről:
Az utas elől foglal helyet, a kilátását semmi nem zavarja, közvetlen élvezheti a szárnyalás szabadságát. Mindkét személy ül, és mivel a fel- és a leszállás kerék segítségével történik, az utasnak nem kell semmit csinálni, nem kell futnia sem. A repülési idő garantált, előzetes megegyezés kérdése, határt alapvetően csak az üzemanyag mennyisége szabhat.
Mozgáskorlátozottként és van lehetőség részt venni  a programon. 

Gödöllői repüléssel a látnivalók: Isaszeg, Gépgyár, Arborétum, Tavak, Gödöllő város, Kastély, stb.

A magassági repülés esetén már szépen látszik a Mátra, Naszály-hegy, Dunkanyar, Pesti síkság, és a Budai hegyek is.

Élmény időtartama
30 p
A helyszín leírás

Felszállás gögöllői reptérről

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Motoros tandem siklóernyőzés (trike) Gödöllői reptérről/ Nagy kör

48 000 Ft-tól
2 400 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények