Home Shopping stylistszolgáltatás Császári Zitával - Meglepkék

100 000 Ft

Kosárba

Home Shopping stylistszolgáltatás Császári Zitával

Home Shopping stylistszolgáltatás Császári Zitával fő kép

Házhoz megy a stylist, 3 órás ruhavásárlás otthoni környezetben Budapesten.

Az otthoni ruhavásárlás menete:

1. Telefonos egyeztetés: Miután megrendelted a weboldalon keresztül, telefonon vagy e-mailben a Home Shopping szolgáltatást, egy napon belül felhívlak. Annak érdekében, hogy ki tudjam Neked választani a legszükségesebb és legmegfelelőbb ruhákat, cipőket és kiegészítőket mindenképp fontos, hogy találkozzunk egy mindkettőnk által preferált helyen. A telefonos egyeztetéskor megbeszéljük a számodra ideális időpontot és helyszínt a felmérésre.

2. Igények felmérése: A személyes találkozás alkalmával lesz időnk átbeszélni, hogy pontosan mire van szükséged, valamint megismerhetem, hogy milyen a személyiséged, az ízlésed, mik az elképzeléseid. Természetesen a méreteidre is szükségem lesz, illetve arra, hogy anyagilag mennyit tudsz, szeretnél rászánni az otthoni bevásárlásra. Miután megegyeztünk a Home Shopping pontos időpontjáról, én elkezdem a felkészülést, hogy megtaláljam a számodra leginkább alkalmas, az alakodhoz és stílusodhoz illő termékeket.

3. Home Shopping: A megbeszélt napon és időpontban fogok csengetni Nálad, felpakolva akár 20-30 ruhadarabbal. Otthonodban kényelmesen felpróbálhatod ezeket, valamint a gardróbod jelenlegi tartalmát is átböngészhetjük, hogy mit, mivel érdemes kombinálni. Elmondom Neked, hogy öltözködéskor mikre érdemes odafigyelni, mit hogyan és mivel viselj. A kiválasztott ruhákat üzletekből viszem Neked, az árcímkék még rajta lesznek a termékeken, amiket természetesen Te az eredeti, bolti áron vásárolhatsz meg. Hétvégi időpont kiválasztásánál kérlek, hogy 10 000 Ft felárral számolj! A Home Shopping szolgáltatás időtartama 3 óra. Minden további megkezdett óra 15 000 Ft/óra. Az ár budapesti helyszínre vonatkozik. Amennyiben Budapesten kívül vennéd igénybe a szolgáltatást, azt kérlek jelezd előre, hogy az utazási költséget, illetve a szolgáltatás felárát megbeszélhessük.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
3 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest.

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Home Shopping stylistszolgáltatás Császári Zitával

100 000 Ft
5 000 pont ügyfélkártyára