Privát Szauna oda ahova csak akarod/Sauna to go - Meglepkék

84 000 Ft

Kosárba

Privát Mobil Szauna délután a Kis Duna Partján Szigethalmon

Privát Mobil Szauna délután a Kis Duna Partján Szigethalmon fő kép

SAUNATOGO, MEGLEPETÉS MOBILSZAUNA PIKNIK NÉHÁNY ÓRÁRA a KIS-DUNA PARTJÁN, SZIGETHALMON

Lepd meg családodat, barátaidat, vagy magadat egy hamisítatlan finn-szauna élménnyel. Segítünk benne, hogy megtaláld a finn szauna valódi értékét ezen a kis eldugott, számunkra is kedves szabadtéri helyszínen. A program időtartama 4 óra, mely igény esetén felár ellenében meghosszabbítható.

Hányan használhatjátok:

Finn stílusú fatüzelésű szaunánkban egyszerre 5-6 személy fér el kényelmesen, de egy szauna pikniken akár 15-20 ember is kitűnően szórakozhat. A mobil-szaunában öltöző és hideg-vizes zuhanyzó is helyet kapott, így kényelmesen privát helyen készülődhetsz, még télen is.

Szaunánkat a kért helyszínre húzzunk majd a megbeszélt időpontban érte megyünk.

A SAUNATOGO mobilszauna megrendelésekor feltétlenül legyetek tekintettel az alábbiakra:
Amennyiben a helyszínen derül ki, hogy a telepítésre kijelölt hely nem közelíthető meg biztonságosan és a telepítés egyéb módon sem lehetséges, a szauna telepítésétől a SAUNATOGO csapata bármikor elállhat. Ebben az esetben a bérleti díj nem téríthető vissza.

A biztonsága érdekében szauna nem hagyható felügylet nélkül. Több napos telepítés esetén a szauna zárt területen parkolható le. Zárt, védett hely hiányában a telepítés nem lehetséges. A szauna nem megfelelő használatából, esetleges feltöréséből származó károkért a szauna bérlője tartozik felelősséggel.

Ha a szaunát közterületen szeretnéd használni, feltétlenül tájékozódj a helyi önkormányzat szabályozásáról. Előfordulhat, hogy területfoglalási engedélyre lesz szükség, aminek beszerzése a szauna bérlőjének feladata. Adott esetben az önkormányzati ügyintézés 30 nap, de önkormányzattól függően ennél hosszabb is lehet.

A területfoglalási engedély, vagy a parkolási engedély meglétét legkésőbb a telepítést megelőző napon igazolnod kell. Ennek hiányában, a telepítéstől bármikor elállhatunk. Ilyen esetben a bérleti díj nem téríthető vissza.

Az ügyintézésben természetesen mi is tudunk segíteni, ha szükséges, de ez nem része az alap szolgáltatásnak. Az ügyintézés díját a pontos feltételek ismeretében határozzuk meg.

Nem hagyunk tanácsok és ismeretek nélkül

Fontos, hogy olyan embert bízzatok meg fűtéssel, aki ezt felelősséggel végzi és nem áll alkohol, vagy egyéb tudatmódosítók hatása alatt. A felhasználói feltételek megismerését és elfogadását aláírással igazoljátok. Ez a bérlés elengedhetetlen feltétele.

A pontos használati utasítást elküldjük nektek, és a szauna telepítésekor az általatok kijelölt személy rövid oktatásban részesül, mely kiemelten fontos a szauna biztonságos üzemeltetéséhez.

A balesetek megelőzése végett mindig tartsd be az üzemeltetési és biztonsági előírásokat.

A szaunát használatra készen, kitakarítva, fertőtlenítve és begyújtva adjuk át, de a további biztonságos üzemeltetés a ti dolgotok.

Bánj jól a kályhával és figyelj a benne égő tűzre!

Az üzemeltetés fontos része a tűzrakás, a kályha fűtése és a megfelelő hőfok szinten tartása.

Megfelelő hőmérsékletet csak akkor tudsz elérni, ha a kályhában égő tüzet folyamatosan ellenőrzöd, beállítod a szellőzést, szükség esetén tűzifát raksz a tűzre és ha túl sok parázs gyűlt össze, kiveszel belőle. A megfelelő hőfok elérése és megtartása miatt fontos, hogy az égés mindig a lehető leghatékonyabb legyen.

A szauna kb 1,5-2 óra erős tüzelés után éri el a kívánt hőfokot, ezután a szellőzőnyílások segítségével beállítható a nem túl heves, de mégis hatékony égés. A kályha ebben az állapotában adja le a legtöbb meleget, ilyenkor a kémény és a kövek forrók, felületük 90-150°C.

A fűtés során a megfelelő hőfok elérése a leírt tüzelési módon lehetséges. Tökéletlen vagy gyenge égés alacsony hőfokot és sok füstöt eredményez. A szauna réseinek, nyílásainak eltömítése ÉLETVESZÉLYES !

Fontos, hogy ha a lehűlést egy tóban tervezed, felhevült, átforrósodott testtel ne ugorj hirtelen a hideg vízbe. A mártózást előzze meg a zuhanyzáshoz hasonlóan egy “szoktató” hűtés.

BÁRMILYEN PROBLÉMA, VAGY KÉRDÉS ESETÉN UTOLÉRSZ MINKET A HELYSZÍNEN MEGHAGYOTT TELEFONSZÁMOKON.

A MOBILSZAUNÁT SAJÁT FELELŐSSÉGRE HASZNÁLJÁTOK, MELYET A BÉRLŐ ALÁÍRÁSÁVAL TUDOMÁSUL VESZ ÉS ELISMER. A BÉRLÉS TELJES IDEJE ALATT SAJÁT MAGATOK, BARÁTAITOK, A KÖRNYEZET ÉS A SZAUNA BIZTONSÁGÁÉRT, ÉPSÉGÉÉRT TI FELELTEK

NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATBÓL ADÓDÓ BALESET VAGY KÁR ESETÉN A SZAUNA TULAJDONOSAI NEM VONHATÓK FELELŐSSÉGRE.

Élmény időtartama
Egész délután

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Privát Mobil Szauna délután a Kis Duna Partján Szigethalmon

84 000 Ft
4 200 pont ügyfélkártyára