Amit a macaron tanfolyamról tudni érdemes :-) A macaron sütés könnyű, és az egyik legjobb szórakozás!
Kellemes környezetben vendégváró falatkák és felnőtteknek egy pohár bor társaságában, jó hangulatban eltöltött 2-3 óra alatt megismerkedhetnek a résztvevők a macaron sütés rejtelmeivel. A tanfolyam keretén belül 4-5 féle színű és ízű macaront készítünk, és a végeredmény természetesen hazavihető, de jóízűen el is fogyasztható :-)
Mi is az a Macaron? Mi ez a különleges desszert?
A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze. Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered, később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.
Az internet igazi dzsungel, ha macaronról van szó, csak jó néhány tepsi macaronnal a hátad mögött tudod eldönteni, hogy egy recept jó, vagy eleve kudarcra van ítélve.
Ha KÖNNYEDÉN ÉS BIZTOSAN SZERETNÉL MEGTANULNI macaront készíteni, gyere el hozzánk!
Ezen a tanfolyamon bevált recept alapján, a legelső lépéstől Te magad készíted a macaronjaidat, minden titkot és trükköt megtanulsz, így magabiztos tudást szerzel. Képessé válsz ezen apró, édes csodák elkészítésére saját kezűleg is, így bárkit le tudsz majd nyűgözni a saját készítésű macaronjaiddal!
Élmény időtartama
A helyszín leírás
Átvételi módok
60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!
Fizetési módok
Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.