Zipline Szlovéniában - Meglepkék
Töltés...

Zipline Szlovéniában

Csússz végig Közép-Európa legnagyobb ZIPline pályáján!

Szlovéniában, a Kanin hegy oldalában kiépített drótkötélpályán 1200 m magasban csúszhattok egyik hegygerincről a másikra. A pálya 5 szakaszból áll, egy csúszás hossza átlagosan 600 m. Az izgalom és a felejthetetlen élmény mellé gyönyörű panoráma is társul, hiszen a magasból szépen rálátni a kanyargó Soca folyóra.

1200 m magasban a fák fölött lábat lógatni elég felszabadító érzés, adrenalin függőknek kötelező!!

A helyszínre terepjárókkal és egy katonai szállító járművel érkeztek a boveci központból. Ezt követően egy rövid eligazítás és gyakorlati oktatás veszi kezdetét, majd pedig indul a csúszás.
A programhoz zárt cipő szükséges, minden további felszerelést a helyszínen biztosítanak.
A nap további részében igény szerint lehetőség van Rafting, Tubing, Hydrospeed és Canyoning programokra is. Ezek mind csomagon felül rendelhetők.

Fontos információk:

A ZIPline programra Szlovéniában, Bovecben van lehetőség, Budapesttől 650 km-re (de nagyon megéri az utazás :) ). A résztvevők saját maguk oldják meg az odautazást. Szállásfoglalásban természetesen tudunk segíteni, az általunk elérhető szállás költsége: 25 Euro / éjszaka / fő.
Az időpont egyeztetést a kiszemelt dátum előtt minimum 1 héttel érdemes megtenni ügyfélszolgálatunkon keresztül.
A programot nagyban befolyásolja az időjárás, ezért fenntartjuk az élmény elhalasztásának a jogát, természetesen a résztvevők biztonságának érdekében. Erről a program napján egyeztetnek kollégáink a résztvevőkkel.

Az élményprogram helyszíne: Szlovénia, Bovec.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Zipline Szlovéniában

17 500 Ft-tól