Vőlegény szívatós paintball játék legénybúcsúra 8 fő részére - Meglepkék

52 000 Ft-tól

Kosárba

Vőlegény szívatós paintball játék legénybúcsúra 8 fő részére

A paintball során átélt izgalmak hatására mindenki önmagát adja, nincsen mellébeszélés vagy színészkedés, így a csapat tagjai még jobban megismerhetik egymást. 

Pályánkat gondos tervezést, kivitelezést és tesztelést követően nyitottuk meg a nagyközönség számára. Így izgalmas játékok és egyenlő esélyek várnak mindenkit.

Páramentes maszkok, pontos félautomata paintball markerek és tiszta ruhák. Nálunk csak ilyenekkel fogsz találkozni.

Kipróbált, kreatív játékelemekkel feldobni a hangulatot. VIP, bombakeresés, zászlórablás, nyuszi ül a főben és még sok játékkal készülünk nektek! Bővebben a lehetséges játékokról alább olvashatsz.

Játékmestereink tapasztalt játékosok és animátorok, így kérjetek tőlük nyugodtan tanácsot akár a javasolt játékmódok technikák vagy trükkök terén

A paintball pálya

Egyedileg paintballra épített pályánkat egy többszörös magyar és osztrák bajnok paintballos tervezte, így garantált a szórakozás. A játék során a két oldal kiegyensúlyozott, így egyik oldalról indulva sincs előnye az egyik csapatnak. A pályát alapvetően Nyugat-Európai neves erdei pályák és az UK Woodland Masters paintball széria ihlette.Helyszín: Bag

A paintball felszerelés

A jó és biztonságos szórakozás alapja a minőségi paintball felszerelés és festékgolyó. Több mint egy évtizedes szakértelmünknek köszönhetően a célra legjobb felszereléseket választottuk ki Nektek. Könnyen kezelhető félautomata markerek, minőségi lövedékek és páramentes maszkok várnak Rátok! Nálunk a biztonság az első, ezért duplarétegű maszkokat használunk és paintball markereinket minden alkalommal bemérjük. Paintball felszereléseinkről bővebben itt olvashatsz.

Paintball nálunk

Mindenki játszhat saját ruhában, vagy ha igényli biztosítunk overallt is. Kizárólag olyan festékgolyót használunk, ami vízbázisú, így a ruhából könnyen kijön, mosógépben mosható.

Az öltözködést és felkészülést követően részletes eligazítást kapnak a játékosok, amely kiterjed a biztonságos játék szabályaira és a felszerelés használatára. Ezen felül igény esetén technikai és taktikai tippeket is megosztunk Veletek.

Ha mindenki készen áll a játékra, akkor indulhat a paintballozás, amely során az alábbi játéktípusok közül választhattok akár többet is egymás után, vagy saját ötleteitekkel is színesíthetitek a palettát:

JÁTÉKTÍPUSOK

Utolsó szálig – Team Death Match

Lőjetek ki mindenkit az ellenfél csapatából és nyerd meg a meccset!

A bomba – The Bomb

Vajon sikerül a terroristáknak felrobbantaniuk a vegyi üzemet és túlvilágra küldeni a fél világot vagy győznek az elhárítók? Csak rajtatok múlik!

Klasszikus játék, amely jól ismert például a CS-ből vagy más videójátékokból. A társaság két csapatra oszlik, az egyik elhelyez és élesít egy bombát a pályán, amit a másik csapatnak hatástalanítania kell, miközben vadásznak rájuk. Csak jó csapatmunkával lehet hatástalanítani a bombát. A játéknak akkor van vége, ha a bomba felrobban vagy az egyik csapat hatástalanítani tudja a bombát még mielőtt felrobban.

Zászlószerzés – Capture The Flag

Raboljátok el az ellenfél zászlóját és vigyétek vissza a Ti bázisotokra. Vigyázzatok, mert az ellenfél a Ti zászlótokra pályázik!

Klasszikus CTF játék, amelyben az ellenfél zászlóját kell megszerezni és visszavinni a saját zászlótokhoz. Ha viszont az ellenfél elrabolja a zászlótokat, addig nincs vége, amíg a két zászló vissza nem kerül a Ti bázispontotokra. Vajon sikerülni fog vagy az ellenfél túljár az eszeteken?

Túszszabadítás – VIP

Szabadítsátok ki a tábornokot a fogságból, és juttassátok el egy biztonságos helyre!

Sajnos az ellenség elrabolt és foglyul ejtette hadseregetek legjobb tábornokát. Célotok, hogy kiszabadítsátok és biztonságos helyre juttassátok. Vigyázzatok viszont, mert ha egyszer kiszabadítottátok az ellenség elkezd majd vadászni rá!

Nyuszi ül a fűben – The Hunt

Legénybúcsúk kötelező eleme. Egy mindenki ellen! Vajon hányszor tudjátok eltalálni a nyuszit?

A nyuszi ül a fűben egy olyan játék, amiben az egyik játékosnak végtelen élete van, így rajta nem fog a golyó, ő a nyuszi. Minden más játékos vadász, akiknek viszont a találat azonnal kiesést eredményez. A cél, hogy minél többször lőjétek ki a nyuszit.

Bázisfoglalás – Capture the Base

Foglaljátok el a központi bázist és tartsátok meg az ellenfél támadásaival szemben! Aki többet birtokolja a bázist, az nyer!

A pálya közepén kijelölünk egy bázispontot, amit el kell foglalni és birtokolni kell. Amelyik csapat tovább birtokolja a középső bázist a játék ideje alatt az lesz a győztes. Ez egy nagyszerű játék, folyamatos akcióval, hiszen a pálya két végén folyamatosan állnak vissza a játékosok, így nincs egy perc üresjárat sem.

Az árak tartalmazzák a teljes paintball felszerelést és a profi játékszervezést:

• Páramentes paintball maszk
• Paintball marker, palack, tár
• Sűrített levegőtöltés
• Overall
• Hölgyeknek mellvédő
• Játékvezetés, technikai segítség
• 4 óra játék
• Változatos küldetések

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

Élmény időtartama
4 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Nagykovácsi.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakkozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakkozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Dísztok
Dísztok

Elegáns fekete formalakkozott dísztok amivel ünnepélyes lesz a csomagolás – 1.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elegáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 1.990 Ft

Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral
Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral

Az élményutalványt palackpostába tekerjük amit egy ajándék üveg borral együtt elegáns arany "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT" feliratú dobozba helyezünk - 11.990 Ft

Vőlegény szívatós paintball játék legénybúcsúra 8 fő részére

52 000 Ft-tól
2 600 pont ügyfélkártyára