Tiszafüredről 2 napos SUP kalandtúra - Meglepkék

15 000 Ft-tól

Kosárba

Tiszafüredről 2 napos SUP kalandtúra

Tiszafüredről 2 napos SUP kalandtúra
Tiszafüredről 2 napos SUP kalandtúra
Tiszafüredről 2 napos SUP kalandtúra
Tiszafüredről 2 napos SUP kalandtúra

A Tisza-tó – vitathatatlanul – paradicsomi körülményeket kínál a SUP szerelmeseinek és az újoncoknak is.

Természetes labirintusok, elzárt mini tavak, csodás vadvilág, izgalmas kiszállók, fun, sport, felfedező túrák, chill és relax minden mennyiségben.

Mi a természetközelisége miatt szeretjük, tele van a víz tündérrózsával, sulyommal, a madarak folyamatosan a vízfelszín közelében köröznek vagy úsznak át egyik partról a másikra.  

Tiszafüred azért is az egyik legjobb starthely, mert egészen kis távolságokon belül is vannak csodás és érintetlen területek. 1-2 órás túrákat úgy lehet megcsinálni, hogy alig távolodtunk el a vízreszállási helytől. A holtágon belül, a sziget kerülésével max fél-egy órás programot tudunk csinálni, de a holtágból 3 csatornán is elindulhatunk felfedezni a környéket, de itt a két legnépszerűbb túrairány:

A tiszafüredi Holt-Tisza északi oldalán (a patkó jobb szára), a X-es öblítő csatornán lehet kijutni a Tiszára. A Hotel Balneum mellett haladunk el, majd a 33-as főút és a vasúti híd alatt áthaladva, kb 2 km evezés után érünk ki a Tisza-folyóra. Út közben rengeteg jégmadár, bakcsó, szárcsa, szürkegém látható, illetve jobbra két vakcsatornába is beevezhetünk. A folyóra kiérve jobbra “hegymenetben” egészen Tiszacsegéig felevezhetünk, de ez elég sportos teljesítmény, közben pedig csak elvétve van partraszállási hely (Egyek komp, Tiszabábolna kikötő). Inkább azt javasoljuk, hogy a X-es öblítőcsatorna torkolattól balra forduljatok a Tiszán, így lejuthattok a IX-es csatornáig és ott vissza a Holt-Tiszára (ez így kb 4-5 km-es kör), vagy még délebbre Tiszaörvénynél fordulhattok be (ez kb 10 km-es túra a kiindulási pontig). A csatorna sarok után, a folyó jobb oldalán egy másik csatornát találtok, itt bejutva lehet megjárni a nagymorotvát és a háromágat, mindkettő csodálatos terület.

Úgy gondoljuk, hogy a SUPozàs /Paddle Boarding/ a világ legjobb vízi sportja! Hogy miért is?

Mert felejthetetlen élményeket nyújt és nagyszerű kalandokat biztosít minden egyes vízre szállás rajta! Meglepően könnyű elsajátítani a technikáját. Aki még csak először próbálja, az is percek alatt feláll a deszkán. Nem kell hozzá komolyabb edzettség, előképzettség, vagy tehetség. Aki állni tud, az SUP-ozni is tud. Kényelem szerint állva, térdelve vagy akár ülve is lehet evezni. 

Két napos sup túrák esetén a szállás kempingben történik, este bográcsozással. 

A kemping és szállás költségét a túra ára nem tartalmazza!

A SUP idehaza is meghódítja a folyókat és tavakat. A Hawaii-ról származó stand-up-paddle egy felfújható deszka, amit állva, egy evezővel hajtunk előre. A technika 5 perc alatt megtanulható, utána már csak át kell adnunk magunkat a csodás természetközeli élménynek.Nagyon szuper Relax élményajándék vízmániásoknak!

Az állva evezésnek rengeteg pozitív hatása van a testre és a lélekre egyaránt. A víz és a természet közelsége, az ott végzett testmozgás rendkívül jó hatással van a lélekre. Segít levezetni a stresszt és kikapcsolódni, eltávolodni a hétköznapi gondoktól. A szellemi fáradtságot nagyon nehéz kipihenni, ehhez óriási segítséget nyújt a nyugalom, amit ma már főként elvonulással érhet el az ember. Ehhez tökéletes helyszín a zöld, jelen esetben „kék világ”. A kikapcsolódást az érintetlen környezet, és a sporttevékenység együttesen adja. Igazi ‘jelenlét/flow’ élmény állva felfedezni a tavat. Magasabbról nézve a vizet, részévé válni az itteni világnak különleges élmény, amit mindenkinek át kell(ene) élni! 

  • A túrán való részvételhez átlagosan sportos erőnlét elegendő, a részvétel alapvető feltétele azonban a biztos úszni tudás.
  • Minden résztvevőnek 1-1 SUP deszkát biztosítunk, továbbá egy evezőt és mentőmellényt.
Élmény időtartama
2 napos
A helyszín leírás

Tiszafüred, Tisza-tó

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Tiszafüredről 2 napos SUP kalandtúra

15 000 Ft-tól
150 pont ügyfélkártyára