Tesla X vezetés / Ez nagyon Állat csomag - Meglepkék

Tesla X vezetés / Ez nagyon Állat csomag

Tesla X vezetés / Ez nagyon Állat csomag
Tesla X vezetés / Ez nagyon Állat csomag
Tesla X vezetés / Ez nagyon Állat csomag
Tesla X vezetés / Ez nagyon Állat csomag

Vezetési idő: 90 perc és 4 fő tud részt venni az élményvezetésen, akik közül akár 3 fő is vezethet. Tehát válthatják egymást a sofőrök.

Itt már kipróbálható az Automata Pilot funkció. Aki meri elengedheti a kormányt és az autó megy :-)

Megtehető km: NINCS KM KORLÁTOZÁS. Fénykép, videó készíthető. Érdemes hozni 2 barátot, rokont, kollégát, céges partnert és együtt megrendelni ezt a Tesla élményvezetési csomagot.

A világ jelenleg leggyorsabb autóját tudod vezetni. Idei évben levert mindenkit gyorsulásban, a legkomolyabb Porsche-kat, Ferrarikat, Bugatti Veyron-t is. Az ülésbe préselődés garantált.

Most már ajándékozhatod a család vagy baráti kör autó és sebességmániás tagjainak, de lehetsz kicsit önző is és magadnak is foglalhatsz időpontot.

A Szuper Autó paraméterei, műszaki adatai:
Típusa: Tesla Model X 
Teljesítménye: 606 Kw ( 824 Le) Nyolcszázhuszonnégy!!!!!!!!!!
Gyorsulás: 2,8 mp alatt van 100km/h-n

A Tesla Élményvezetés menete:

  • Érkezés a megbeszélt, egyeztetett indulás helyszínére. Ez az M3-as kivezetőnél lesz egy leegyeztetett töltőállomásnál! Megérkezés után megismerkedsz az Instruktoroddal és a Teslával.
  • Adminisztráció. Kitöltjük együtt a szükséges papírokat, személyi adatokat és egy nagyon fontos dolog. MEGFÚJJUK A SZONDÁT!
  • Beszállás. Az Instruktor elindul veled az autópályára, elmagyarázza az autó működését
  • Tesztvezetés. Instruktor megáll egy benzinkúton, cseréltek és indulhat a JÖVŐ kipróbálása. Először csak lassan szokva az autót, aztán jöhet a normál tempó és a gyorsulások. Nagyon, de nagyon fura lesz, hogy semmi hang nincs. Nem tudod az autó megy, nem megy :-)
  • Az Élményvezetés befejezés. Autópálya lehajtó előtt megállás, instruktor visszaveszi az irányítást és az autót visszairányítja az indulás helyszínére.

Milyen időpontokra lehet bejelentkezni vezetni?

Az autó tulajdonosa rugalmas az időpont egyeztetésben, így egyéni megbeszélés szerint és igény szerint is megvalósítható a vezetés!

Élmény megvásárlásához klikkelj a MEGRENDELEM gombra.

Ezt az autót jelenleg csak utcai körülmények és szabályok között van lehetőség vezetni. Nem tudjuk versenypályára vinni. Ott nem tudod kipróbálni, de garantáljuk , hogy ezzel az élménnyel is maximálisan elégedett leszel.

4 fő tud részt venni az élményvezetésen, akik közül akár 3 fő is vezethet.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
90 perc
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Tesla X vezetés / Ez nagyon Állat csomag

88 990 Ft
889 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények