Ó, azok a hőn áhított tengeri fogások, melyekről csak álmodozunk, de nem érezzük magunkat elég bátornak, hogy elkészítsük őket egy kis konyhai gyakorlati betekintés nélkül. Ha te is így érzel és eleged van a sok kárba veszett, kukában landolt drága alapanyagból, akkor gyere el frutti di mare főzőkurzusunkra, hogy megismerkedj a mélytengeri ízvilággal. Ezt a főzőtanfolyamot azoknak ajánljuk, akik rajongnak ezért az ízvilágért, de még kezdők a témában. Az este folyamán négy különleges fogással kápráztatunk el. Főszerepben a szardínia, a fekete kagyló és a garnélarák. A menüsort egy könnyed hideg előétellel indítjuk és egy merész tészta főétellel zárjuk. Éhesen érkezzetek!
A tenger gyümölcseivel készült ételekről azt hihetnénk, hogy bonyolult elkészítési módjuk van és mélyebb szakmai tudást igényelnek, pedig ez nem minden esetben igaz. Könnyed és tápláló fogásokat tálalhatunk, ha megtaláljuk a friss alapanyagok beszerzési forrását. Ki ne gondolt már arra, hogy elkápráztatja rokonait ezekkel a különleges tenger gyümölcsei fogásokkal? Chéfünk segít neked, hogy az első próbálkozásod sikerélmény legyen. Gyere el főzőestünkre és éld át a mélytengeri sikereket vagy add ajándékba ezt a kulináris élményt szeretteidnek. Tenger gyümölcsei extra információ:
Kedves Vendégeink! A kurzuson használt friss alapanyagok beszerzése miatt a fogások változtatásának jogát fenntartjuk különös tekintettel a kagylóra, mert a kagyló halászat és annak importja esetenként szünetelhet. Köszönjük! Gyere, vágj bele és kerülj közelebb hozzá, hogy kezedben tartsd a Világ ízeit!
RENEÉ TENGER GYÜMÖLCSEI MENÜSORA
1. Szardíniakrém zöldséggel és pirítóssal
2. Feketekagyló fehérboros mártásban, baguettel
3. Pikáns kókusztejes garnélarák leves
4. Spaghetti al mare - Paradicsomos tenger gyümölcsei spagetti
MIT TARTALMAZ A JEGY ÁRA?
- Betekintést a tengeri herkentyűk autentikus ízvilágba, a főzőkurzust követően otthon is bármikor könnyedén elkészíted kedvenc frutti di mare fogásaidat családodnak, barátaidnak
- A tanfolyamra semmit nem szükséges hoznod magaddal, mi biztosítjuk a konyhai eszközöket
- Ezen a kurzuson korlátlan az ásványvíz fogyasztás
- A menüsor receptjeit rendelkezésedre bocsátjuk
- Folyamatosan képzett chefünk adja át szakmai tudását miközben szórakoztató esten veszel részt
- AJÁNDÉK: korlátlan ásványvíz fogyasztás
- A menüsor saját kezed által készül és az ételeket frissen el is fogyaszthatod helyszínen
- Ha még is úgy döntenél, hogy otthon étkezel, kérünk, hozz magaddal a fogásoknak megfelelő számú dobozt
- Kezdő vagy? Semmi gond, mert a főzőtanfolyam időtartama alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is kamatoztathatsz!
A TENGER GYÜMÖLCSEI FŐZŐKURZUS PROGRAMJA
- Érkezés a helyszínre, ahol chefünk vár rád a friss alapanyagokkal
- Eligazítás és elméleti alapok, mely során elmélyülhetsz a témakör rejtelmeiben
- Egy 4 fogásos, autentikus frutti di mare menüsor elkészítése, páros főzés
- Rengeteg tanács, szakmai információ a témában, személyes tapasztalatok megosztása
- Ha éhes vagy az előételt el is fogyaszthatod, ha bírod, főzünk tovább
- A tanfolyam laza, hangulatos légkörben zajlik, közben bátran tehetsz fel kérdéseket
- Végül tálalás, ha van kedved a helyszínen ültetett vacsora keretében elfogyaszthatod az ételeket még frissen, kellemes zenei aláfestéssel
Fontos!
Étel intolerancia esetén a mentes alapanyagok biztosítása feláras, ennek pontos díját a partnerrel van lehetőség egyeztetni, fizetni pedig a helyszínen tudjátok majd! A felár összege az intolerancia mértékétől és fajtájától függően különböző lehet!
Élmény időtartama
A helyszín leírás
Átvételi módok
60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!
Fizetési módok
Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (H-P: 8:00-18:00-ig Sz:8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.