Teljes, hiteles Horoszkóp elemzés készítése ajándékba személyre szabva - Meglepkék
Töltés...

Teljes, hiteles Horoszkóp elemzés készítése ajándékba személyre szabva

Hiszel abban, hogy minden megvan írva? Hogy a születésednél kapsz egy csomagot és azzal alakítod az életed? Szerinted tudsz változtatni vagy csak sodródsz?
Van olyan ismerősöd aki szeretné tudni merre tovább? Segítenél neki megmutatni az utat amit kövessen?

A világon emberek milliói szenvednek attól, hogy nem lelik a kiutat, nincs kapaszkodó, nem rántja el a függönyt a szemük elől senki. Pedig sokszor annyira egyszerű az élet, a válaszok pedig ott hevernek a lábad előtt…

Bízza Szatmári Nórára ezt a feladatot! Segít abban, hogy megtudja és megértse:

- miért akadsz el örökké ugyanott – a csapdaismétlődés okai
- milyen megoldások léteznek a problémáidra – magadnak kell megoldanod, de van kiút
- mikor jó megtenni a legfontosabb lépéseket – MOST, de persze a csillagok is segítenek
- ki segít és ki hátráltat – ideje az emberi kapcsolataid átgondolásának

A kínai asztrológia sok számításon alapszik és képet ad az egyén sorsáról a születési év, hónap, nap és óra alapján. Az említett dátumok kínai asztrológia szerinti alkalmazásának neve: Bíborcsillag asztrológia; Kínai neve: Zi Wei Duo Shu, eredete kérdéses. Az első írott feljegyzések a Sung Dinasztia idejéből származnak – 980 és 1280 közötti időből.

Képes győztesként gondolni magára? El tudja hinni, hogy lehet jobb, mint, ami most van? El tudja azt képzelni, hogy igenis SZERENCSÉ, az élet pedig egyenesen ÁLDÁS? Tud HÁLÁS lenni? Hajlandó végre kilépni a komfort-zónádból, dolgozni a fejlődésért és nem megelégedni a középszerrel?
Akkor Szatmári Nóra segíteni fog rajtad vagy azon akinek ajándékba szánod.

Ajándékba adva egyeztetés, azután a megajándékozott veszi fel a kapcsolatot Nórával közvetlenül beszélik meg a találkozót.
Személyes konzultáció helyszíne 8.kerületben vagy Skype-on földrajzi határokat, akadályokat áthidalva.

Vélemények Nóráról és az Ő iránymutatásáról:

Drága Nórám! Kemény voltál velem, darabjaimra szaggattál januárban, de most, két hónappal a találkozónk után köszönöm neked, hogy ezt tetted. Felébredtem, sírtam, ordítottam, megértettem… új útra kellett lépnem. Fájt. Nagyon. Minden lépés tüskeként nyilallt a lábamba, de sikerrel jártam. Kiderült minden, úgy volt, ahogy mondtad. Örök hálám elkísér! Sárközi Noémi, Nyíregyháza

Nórával Skype-on vettem fel a kapcsolatot, s már első “hallásra” tudtam, hogy a megfelelő személyhez fordultam tanácsért. Keresem az utam, s külföldi életem miatt úgy érzem, még nagyobb lelki támaszra van szükségem – kapcsolati tőke, család- és barátok hiánya miatt. Bár mindig zenésznek éreztem magam belül, mégsem tettem lépést ennek irányába, hisz sztereotípia miatt lemondtam a zenei karrierről. Nórával első beszélgetésünk alkalmával rávilágított: “Te zenész vagy és ebben kell érvényesülnöd”. A helyi pubban így elkezdtem aktívan zenélni, – skót népzenét tanultam, csatlakoztam a helyi zenekarhoz. Megfogadtam még egy tanácsát, hirdetettem magam önkéntes tanárként. Bár nem tanuló, de zeneszövegíró keresett meg, és komoly elszántsággal szeretne velem együtt dolgozni. Ami fantasztikus, hogy sikerült pár hete találkozni egy helyi Magyar hegedűssel, akinek a tanítványa leszek szeptembertől. Megkaptam a megfelelő bátorítást, segítséget Nórától es ezáltal nagyon komoly baráti társaságra tettem szert zenei körben, külföldön. Havonta egyszer mindig megpróbálok kérni időpontot egy kis beszélgetésre, hisz Nóra hangját elég csak meghallanom, és eloszlanak a kétségeim azonnal. A lehető legnagyobb tiszteletet és odafigyelést kapom tőle, mintha egy régi barátomat hívnám fel. Köszönöm! Kiss Nóra, Skóciából

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


 


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire neked szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt is minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban akarod a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:30-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Teljes, hiteles Horoszkóp elemzés készítése ajándékba személyre szabva

15 000 Ft

Kapcsolódó élmények