Szobor rólad - Meglepkék

13 500 Ft-tól

Kosárba

Szobor rólad

Szobor készítés profi szobrásszal.

Lépjetek be a képzőművészeti szintű szobrászat világába és alkossatok "kézzelfogható emléket" magatokról. Semmilyen előképzettségre nincs szükségetek. Segíteni fogunk, hogy egy professzionális szobrot készítsetek, amit már aznap haza is tudtok vinni,hogy egy életen át gyönyörködjetek benne.

- egyedi elképzelések megvalósítása
- vidám alkotó munka
- biztos siker

Ezen a workshopon lehetőségetek lesz egy tökéletesen élethűszobrot készíteni magatokról egy szobrász segítségével. A mintavétel közvetlenül rólatok - kezetekről, lábatokról, de akár az arcotokról is készülhet. Az eljárás nagyon gyors és bőrbarát anyagokkal történik. A bőrödön nem marad anyag!

Minden szükséges anyagot helyben biztosítunk. A nap végén egy kész szoborral térhettek haza.

Létszám: 8 fő (ez lehet 4 pár is de lehetnek egyedül érkezők is).

Az alábbi lehetőségek küzül választhatsz:

  • Kéz, vagy láb szobrok (összekulcsolódó kezek, kéz jelek, ékszer tartó kéz...stb). Festés: standard színekre (arany, ezüst, bronz vagy fehér). Foglalkozások ideje 2x3 óra.
  • Felső test (nyaktól szemérem vonalig, szemből vagy hátulról, 2 fő részére, 1 modell + 1 szobrász tanonc). Festés: standard színekre (arany, ezüst, bronz vagy fehér). Foglalkozások ideje 3x3 óra.
  • Popsi vagy mell szobor (nyaktól has középig vagy deréktól comb középig, fehérneműben vagy nélkül, jelszavunk a teljes diszkréció és profizmus, 2 fő részére, 1 modell + 1 szobrász tanonc). Festés: standard színekre (arany, ezüst, bronz vagy fehér). Foglalkozások ideje 3x3 óra.

Helyben is el tudjátok dönteni, hogy melyik szobrot készítitek/készíted el. Összekulcsolódó kezek, arc, lábfej, kéz egyedi mozdulatban.

Példák: telefon tartó saját kezed alapján ,gyűrű és karkötő tartó kéz,kéz jeleket formázó kéz szobor, apró tárgyakat tartó kéz szobor...stb. A lehetőségek sora szinte határtalan!

Egyedi elképzelések esetén előre kell jelezni, hogy fel tudjunk készülni a fogadásotokra!

Ebben az esetben felmerülhetnek plusz költségek de igyekszünk olyan tanácsokat adni, hogy a rendelkezésre álló anyag és anyagi kereteken belül meg tudjuk oldani nektek a megvalósítást.

Arc és dupla kéz szobroknál pároddal érkezz vagy helyben is választhatsz magadnak párt.

Az ár modellenként értendő, példa:

  • 1 kezet ábrázoló szobor elkészítése 1 fő részvételével : 13 500 Ft.
  • 2 kezet ábrázoló szobor elkészítése 2 fő részvételével : 27 000 Ft.

Egyedi elképzelésekkel keress bátran minket e-mailen. Erre egyedi árajánlatot tudunk adni, mert lehet több alkalom szükséges hozzá.

FONTOS!
A megrendelem gomb megnyomásával, a vásárlás végén egy utalványt vásárol, egy utalványt kap, nem közvetlenül a terméket.
Az utalványt a vásárlás után honlapunkon az alábbi linken kell beváltani, és utána tud egyeztetni a partnerre az egyedi terméke részleteivel, gyártásával kapcsolatban:

https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

Élmény időtartama
6-9 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, IV. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Szobor rólad

13 500 Ft-tól
135 pont ügyfélkártyára