Szobor rólad - Meglepkék
Töltés...

Szobor rólad

Szobor rólad
Szobor rólad
Szobor rólad
Szobor rólad
Szobor rólad
Szobor rólad
Szobor rólad

Szobor készítés profi szobrásszal.

Lépjetek be a képzőművészeti szintű szobrászat világába és alkossatok "kézzelfogható emléket" magatokról. Semmilyen előképzettségre nincs szükségetek. Segíteni fogunk, hogy egy professzionális szobrot készítsetek, amit már aznap haza is tudtok vinni,hogy egy életen át gyönyörködjetek benne.

- egyedi elképzelések megvalósítása
- vidám alkotó munka
- biztos siker

Ezen a workshopon lehetőségetek lesz egy tökéletesen élethűszobrot készíteni magatokról egy szobrász segítségével. A mintavétel közvetlenül rólatok - kezetekről, lábatokról, de akár az arcotokról is készülhet. Az eljárás nagyon gyors és bőrbarát anyagokkal történik. A bőrödön nem marad anyag!

Minden szükséges anyagot helyben biztosítunk. A nap végén egy kész szoborral térhettek haza.

Létszám: 8 fő (ez lehet 4 pár is de lehetnek egyedül érkezők is).

Időtartam: 3 óra.

Részvétel díja : 12.500 ft/ szobor.

Helyben is el tudjátok dönteni, hogy melyik szobrot készítitek/készíted el. Összekulcsolódó kezek, arc, lábfej, kéz egyedi mozdulatban.

Példák: telefon tartó saját kezed alapján ,gyűrű és karkötő tartó kéz,kéz jeleket formázó kéz szobor, apró tárgyakat tartó kéz szobor...stb. A lehetőségek sora szinte határtalan!

Egyedi elképzelések esetén előre kell jelezni, hogy fel tudjunk készülni a fogadásotokra!

Ebben az esetben felmerülhetnek plusz költségek de igyekszünk olyan tanácsokat adni, hogy a rendelkezésre álló anyag és anyagi kereteken belül meg tudjuk oldani nektek a megvalósítást.

Arc és dupla kéz szobroknál pároddal érkezz vagy helyben is választhatsz :) magadnak párt.

A program ára egy szobor elkészítésére vonatkozik. Az ár természetesen akkor is ennyi, ha ketten készítetek egy közös szobrot.

Egyedi elképzelésekkel keress bátran minket e-mailen. Erre egyedi árajánlatot tudunk adni, mert lehet több alkalom szükséges hozzá.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Szobor rólad

12 500 Ft