Sweet Escape szabadulószoba - Meglepkék

Sweet Escape szabadulószoba

Sweet Escape szabadulószoba
Sweet Escape szabadulószoba
Sweet Escape szabadulószoba

Elképesztően szórakoztató, vidám, tartalmas céges kikapcsolódást keresel? Bújjatok együtt Indiana Jones, vagy Scherlock Holmes bőrébe, nyomozzatok, kutassatok, és teljesítsétek az izgalmas szabadulószobás küldetéseket! A játék résztvevői kreatív, csapatépítő módon tehetik próbára logikai képességeiket, fejleszthetik együttműködési és kommunikációs képességeiket egy ismeretlen, ám tagadhatatlanul érdekes szituációban.

Ha még nem jártál nálunk az Escape szabadulószobákban akkor, általában ezt, vagy a Mézeskalácsház szobát szoktuk javasolni.

Két helyiséges játék, és nagyon színes feladatok! A szoba hangulata „édes”, a falakon íncsiklandó csokifolyam csordogál, és a csapatnak a feladata, hogy az összes fejtörőt megoldva megtaláljátok a végtelen csoki titkos receptjét! Sok-sok fejtörő és egy kis ügyességi feladat is vár Rátok! A halainkra vigyázzatok… :-)

Kivettünk mindent, ami a pánikról szól!

A Sweet Escape szoba meghatározó volt a mi életünkben, és a szabadulószobák piacának is, úgy tekintünk rá, mint küldetésünk zászlóshajója.

Figyeltünk mindenre, hogy családbarát szabadulószobaként robbanjon be a köztudatba, így az első olyan szabadulószoba volt, ahol nincs sötétség, nincs ijesztgetés, semmi horror, egyszóval semmi, ami a félelemkeltésről szólna. Erőre sincs szükség, és a ruhátokat sem kell tisztítóba vinni játék után. Természetes ablakokkal rendelkeznek a helyiségek, így a bezártsági érzésekkel küszködők is nyugodtan játszhatnak, mert konkrétan be sem lesztek zárva. De ez manapság már alapkövetelménynek számít, hogy teljes biztonságban tudjatok kikapcsolódni. Így például bárki bármikor ki tud osonni a szobából, csak elintézi dolgát, és már állhat is vissza a játékba.

Változatos és furfangos fejtörők, gyerekekkel is!

Mind a négy szobánkat változatos és egyedileg készített logikai feladványokkal építettük fel, de a Sweet Escape szobában megfűszereztük a mókát egy kis ügyességi, és csapatmunkára sarkalló kihívással is. A szabadulószobáink mind alkalmasak arra, hogy már 10 éves kortól egy remek családi program kerekedjék belőle, akár a nagyszülőkkel együtt!

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

Élmény időtartama
60 perc
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, IX.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Sweet Escape szabadulószoba

5 100 Ft-tól

Kapcsolódó élmények

Segway túra a Hősök terére

1-5

Budapest

2 ó

20 000 Ft-tól
Megnézem
Csernobil szabadulószoba

2-6

Budapest, VIII.

1 ó

6 980 Ft-tól
Megnézem
Motoros siklóernyős repülés a Bakonyban

1

Bakony/Zirc

15-60 p

19 990 Ft-tól
Megnézem