Spetsnaz, Speciális Orosz katonai kiképzés - félnapos tréing 6 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Spetsnaz, Speciális Orosz katonai kiképzés - félnapos tréing 6 fő részére

Mit szólnátok egy katonai kiképzéshez?
Most olyan kiképzésre hívunk titeket, amin a speciális egységek és a profi fegyveres erők szoktak részt venni.
Persze az orosz katonák sem 4 óra alatt fejlődnek fel a mesterszintre, így ez egyfajta ízelítőként szolgál. Ne aggódjatok, ennek ellenére olyan feladatokról van szó, amelyek kizökkentenek a komfortzónátokból és a végére garantáltan elfáradtok.

Gyertek és vegyetek részt ezen a 4 órás programon, amelyet maximálisan kihasználunk.
Az első etapban átadjuk az orosz katonai önvédelmi technika alapjait. Ennek során olyan alattomos és hatékony fogásokat sajátíthattok el, amelyeket akár az utcai konfliktusoknál is bevethettek.
Ezt az önvédelmi rendszert a legkisebb kolléganődtől kezdve a jó erőben lévő kollégádig mindenki elsajátíthatja, mert úgy van kidolgozva, hogy a fizikai erőtől és a testalkattól függetlenül megtanulható legyen.
Ütéseket és rúgásokat fogtok bevinni, megismeritek a test érzékeny nyomáspontjait és az egyszerű lefegyverzési technikákat.

Ha koncentráltok, a gyakorlatok végére ösztönösen tudni fogjátok, a test melyik pontjára kell bevinnetek a találatot.
A kiképzés második felében komolyabb szituációkat veszünk elő. Például megmutatjuk, mi a teendő, amikor késsel fenyegetnek.
Olyan fogásokat fogunk mutatni, amivel reflexszerűen reagálhattok egy-egy váratlan helyzetben – talán ti is meglepődtök majd azon, mennyire könnyen a saját előnyötökre fordítható egy-egy ilyen szituáció.
Átadjuk nektek a koordinációs drilleket, megmutatjuk az alapvágásokat, elmondjuk a test melyik felületét támadjátok és persze nem marad ki a repertoárból a védekezés sem, vagyis az ütések és a rúgások elhárítása.
Szerintünk már a leírásból látszik, hogy egy igen tartalmas program elé néztek, ami alatt jócskán megcsappannakaz energiaraktáraitok. Nyugodjatok meg, gondoskodunk ezek utántöltéséről, mindig lesz kikészítve egy kis szendvics, energiaszelet és persze frissítők.

Az élményprogram helyszíne:: Budapest XIII. kerület
Időtartam: 4 óra
Létszám: 6-12 fő (javasolt a résztvevők páros száma)
A kiképzést a XIII. kerületi termünkben alapozással kezdjük, bemelegítés után egy gyors elmélet és áttekintés következik, hogy szellemileg is felkészüljenek a résztvevők.

Kiegészítés
A program megjelölt személyenkénti ára 6 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Spetsnaz, Speciális Orosz katonai kiképzés - félnapos tréing 6 fő részére

150 000 Ft