Saját, személyre szabott dal Születésnapra pár nap alatt - Meglepkék
Ennyi ideig tudsz kiszállítással rendelni:
December 21 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Ennyi ideig tudsz bejönni az irodánkba átvenni:
December 23 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Online utalványt eddig rendelhetsz:
Amikor csak akarsz, akár Szenteste is
24 nap
00 óra
00 perc
Karácsonyi mézes kalács emberke
Karácsonyi Ajánlataink
Kiszállítással:
24 nap
00 óra
00 perc
Irodánkban átveheted:
24 nap
00 óra
00 perc
Online e-utalvány:
24 nap
00 óra
00 perc

25 000 Ft-tól

Kosárba

Saját, személyre szabott Netdal Születésnapra pár nap alatt

MI IS A NETDAL? HOGYAN LESZ A VIRTUÁLISBÓL VALÓSÁGOS ÉLMÉNY?

Jeles napokra (évforduló, születésnap, esküvő, …) készítünk személyre szabott dalt veled. Kiválasztasz egy zenei stílust, kitöltesz egy űrlapot és felmondasz egy köszöntő szöveget, mi pedig ezek alapján megszerkesztjük a dalt, amit még sok olyan zenei elemmel is kiegészíthetsz, ami nagyon különlegessé, valóságos élménnyé teszi ezt az ajándékot.
Mikor megvásárolod ezt az élményajándékot az utalvány kézhezvétele után be tudsz jelentkezni a Zeneszerző csapatunknál aki elkészíti a különleges ajándékodat!

MILYEN ALKALMAKRA AJÁNLJUK?

- Születésnapra, névnapra - Évfordulóra
- Leánykérésre
- Esküvőre, polgári szertartásra
- Ifjúpárnak nászajándékba, vőlegény a menyasszonynak és fordítva, továbbá örömszülőknek
- Szerelmednek, párodnak csak úgy, randevúra, szerenádra, Valentin napra
- Céges bulira felettesednek, vagy a megbecsült alkalmazottadnak
- Egyéb: Nyugdíjba vonulásra, ballagásra, anyák napjára, diplomakiosztóra, házavatóra, keresztelőre, gyerekzsúrra, tanárodnak, tanítványodnak, osztálytalálkozóra, karácsonyra, nemzeti ünnepségre, farsangi bulira, jótékonysági bálra, díjátadóra, kitüntetésre, kegyeleti szolgáltatásra.

MITŐL LESZ EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES?

A netdal különlegessége önmagában az ötlet, azaz, hogy te egy kreatív, és nem hétköznapi dolgot adsz ajándékba. Az az ajándék, amelyek elkészítésében te magad részt veszel, növeli az ajándék, a meglepetés értékét. Egyedisége a megrendelő bevonásából és a több sarkalatos pontból álló (zenei stílus, effektek, kiegészítő szolgáltatások), személyre szabott dalszerkesztésből adódik. Egyszerű dolgok vannak feldolgozva nagyon ötletesen. Egy dalban van, amikor egy hosszabb életút, de van, amikor csak egy rövid életszakasz kerül megszerkesztésre. Gondolhatsz egy, a miskolci Edda koncert élményeire vagy a balatonfüredi vízi biciklizés vicces eseményeire. Van, amikor egyszerűen csak néhány személyiségjegy és a köszönet kerül kihangsúlyozásra, hogy ünnepelhetjük azt, akit szeretünk.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

- Nálunk aktívan részt vehetsz a dal szerkesztésében, míg más szolgáltatóknál sokkal kevesebb beleszólásod van. Hiszen az űrlap kitöltésén kívül, nem látsz bele abba, hogy végtermékként milyen dalt fogsz kapni, nálunk ezzel kezdődik. - Egy olyan csapat áll a dalok mögött, amely képviseli a zenei szakma minden területét (dalszerzés, szövegírás, előadás, masterezés és mixelés). Van köztünk zenetanár, zenész, énekes, programozó, hangmérnök. - A több zeneszerzőnek köszönhetően nagyon széles a zenei stíluskínálat; pop zene, slágerek, jazz és rock műfajok, népies stílus, elektronikus zene; ezek között mindenki megtalálhatja a hozzá közel álló dalt. - Mivel három-négy énekessel dolgozunk, lehetőségünk van választani, hogy melyik dalhoz, melyik énekes hangszíne, zenei világa kapcsolódik leginkább. - Folyamatos innovációnak köszönhetően mindig megújulnak a dalok, és a kiegészítő szolgáltatások. Ár-értékben a piacon a legjobbak vagyunk. - A dal megírásán felül nagyon sok kiegészítő szolgáltatást nyújtunk: legyen szó angol nyelvűségről, különleges zenei effektekről és szignálokról, lekottázásról, vagy akár az élő előadásról. - Olyan ismerősnek, családtagnak is könnyen tudsz megható ajándékot adni, aki neked fontos, de nem tudsz hozzá elmenni, mert messze van, vagy külföldön tartózkodik.

MILYEN KOROSZTÁLYNAK SZÓL?

Felső korhatár nincs, alsó korhatár az eddigi tapasztalatok szerint a 13-14 éves serdülők, akik megéltek már valamilyen nagyobb életeseményt (konfirmálás, első áldozás, ballagás). Készítettünk már dalt óvodás korosztálynak is gyerekzsúrra és nagy sikere volt, mivel a kicsik nagyon nyitottak a zenére.

VÁLLALÁSI IDŐ

A megrendelést követően mindenki kap egy visszaigazoló e-malit, amelyben a megrendelt szolgáltatások, annak árai és elkészítési ideje szerepel. A kiválasztott stílusokból egyedi, ötletes megoldások esetén 2-3 nap, személyre szabott dal esetén pedig 4-5 nap alatt készül el a szolgáltatás. Egyedi dal megrendelése esetén egy héttel kell számolni. Az elkészítés idejét befolyásolhatja az egyedi dal zenei stílusa és leadott rendelések száma. Angol nyelven való dalszerkesztés időkerete 5 nap.

BOR, BONBON ÉS VIRÁG HELYETT, MELLETT A NETDAL?

Önmagában is megállja a helyét ez a fajta ajándék, így a klasszikus virág, ital és édesség meglepetések számát, értékét lefaraghatod, mivel a figyelem az egyedi ajándékra fog terelődni.

HASZNOS TANÁCSOK A DAL ÁTADÁSÁBAN

  • Akár okos telefonról, számítógépről vagy lap top-ról játszod le a dalt, mindig gondoskodj a kihangosításról (vagy ha csak neki szól, akkor fejhallgatóról), mert így nagyobb élményt nyújthatsz az ünnepeltnek.
  • Okos telefonról jól szokott sikerülni a lejátszás kint a szabadban, a park egyik padján vagy spontán bárhol, de csak ha kevés a létszám, nincs nagy háttérzaj.
  • Étteremben a pincért kérd meg, hogy meglepetésszerűen indítsa el a dalt a megadott jelre.
  • Autóban kérd meg az ünnepeltet, hogy indítsa el az usb-s autórádiót. Meg fog lepődni, amikor meghallja, hogy csak neki szól a dal.
  • Falu-, vagy városnapon a konferansziéval egyeztess, hogy tűzze be a programba.
  • Meglepetés bulin bekötött szemmel vezessétek be az ünnepeltet, ültessétek le és indítsátok el a zenét.
  • Polgári szertartáson, a szülők, ifjúpár, vőlegény, vagy menyasszony köszöntésén az anyakönyvezetőt kérd meg a dal lejátszására.
  • Esküvőn, lakodalomban a zenekart vagy a Dj-t kérd meg erre.
Élmény időtartama
2-5 nap

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakkozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakkozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Dísztok
Dísztok

Elegáns fekete formalakkozott dísztok amivel ünnepélyes lesz a csomagolás – 1.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elegáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 1.990 Ft

Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral
Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral

Az élményutalványt palackpostába tekerjük amit egy ajándék üveg borral* együtt elegáns arany "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT" feliratú dobozba helyezünk - 11.990 Ft
*bor nem választható

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Égetett fadoboz ajándék borral
Égetett fadoboz ajándék borral

Az utalványt palackpostába tekerjük és egy ajándék bort* csomagolunk mellé 12.990 Ft
*bor nem választható

Saját, személyre szabott Netdal Születésnapra pár nap alatt

25 000 Ft-tól
1 250 pont ügyfélkártyára