RS 09 GT124 fűnyíró traktorral csapatás felnőtteknek - Meglepkék

24 990 Ft-tól

Kosárba

RS 09 GT124 fűnyíró traktorral csapatás felnőtteknek

 

Felnőtteknek is bakancslistás kaland egy ilyen traktort vezetni, uralni a fenevadat :-)

Lelkes, műszaki beállítottságú, bütykölést kedvelő Apa-fia összefogás teszi lehetővé, hogy ilyen gépkülönlegességet vezethessen a megajándékozott.

Budapesthez közel Turán van lehetőség egy kijelölt 8000 négyzetméteres, földes-füves területen, hogy ilyen különleges gépeket biztonságos körülmények között a megajándékozottak kipróbálhassanak.

A traktor vezetési program ismerkedéssel kezdődik, mind a gépről, hiszen tudni kell mi mitől fogja azt csinálni, amit mi szeretnénk, mind a leendő gyerkőc sofőrjelölttel, hiszen fel kell mérnünk a talpraesettséget, ügyességet netán ha van a tapasztalatot, hiszen ennek mértékében kell hosszabban vagy rövidebben átadnunk a működési tudást.

Program ideje alatt rokonok, szülők, barátok természetesen a helyszínen tartózkodhatnak, fotózhatnak, videózhatnak!

A program egész évben megvalósítható. A programon való részvételhez előre bejelentkezés szükséges a beváltásnál megkapott telefonos vagy emailes elérhetőségeken!

Pár érdekesség erről a kis fűnyíró traktorról:

Az RS09 a Német Demokratikus Köztársaságban (NDK) 1955–1964 között gyártott eszközhordó mezőgazdasági vontató (traktor). Kezdetben a VEB Schönebeck gyártotta kisebb sorozatban, majd a VEB Landmaschinenbau Haldensleben is gyártotta. Kéthengeres motorral felszerelt változata RS09/122, vagy GT122 jelzéssel, négyhengeres motorral szerelt változatát RS09/124, vagy GT124 típusjelzéssel is ismert. Utóbbira esetenként használják az RS09–2 jelölést is. Németországban használt népszerű neve a Molli vagy Mull, Magyarországon „er-es” néven elterjedt. A kis tömegű és sokoldalú traktort széles körben alkalmazták a volt szocialista országokban. A járművet Magyarországon is használták, főként kertészetekben és háztáji gazdaságokban. Magyarországon még napjainkban is több példánya üzemel.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
30-60 perc
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Tura.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

RS 09 GT124 fűnyíró traktorral csapatás felnőtteknek

24 990 Ft-tól
249 pont ügyfélkártyára