Romantikus hintózás Budapesten kedveseddel - Meglepkék
Töltés...

Romantikus hintózás Budapesten kedveseddel

Extra romantikus program évfordulóra, Születésnapra vagy egy stílusos randira.

Leegyeztetett időpontban hintónk vár titeket Roosevelt téren a szállodák elött és Ti mintha egy spontán ötleted lett volna felszálltok a hintóra és irány a város összebújva.
Ha van helyszín amit külön szeretnétek megnézni, mert kapcsolatotok mérföldköve volt (első randi, lánykérés vagy első lakás) akkor jelezd felénk és úgy tervezzük az utat.

Egyedi igényekről egyeztessünk.

A hintó minden hová be tud menni ahol szabályos KRESZ általi autós közlekedés van.
Nem tudunk felkocsikázni a Várba és a Gellért hegyre, mert a lovak patkója megcsúszik és nem biztonságos. Ezt kérlek vegyétek figyelembe a megrendelésnél.
A hintó pontosabban a fiakker, 2 paripával áll elő, hogy titeket megkocsikáztasson. Tapasztalt hajtó irányítja a lovakat, hogy a legbiztonságosabb legyen az utatok a pesti forgalomban.
Javasoljuk a kocsikázásra az esti időpontokat, sötétedés után, mert akkor a legszebb a város. Minden kivilágítva, szinte ragyog és sokkal romantikusabb hatást kelt.
Ha szeretnétek van lehetőség, hogy a sétakocsikázás közben borozzatok vagy pezsgőzzetek, még meghittebbé téve az utazást. Ha ezt szeretnétek kérlek jelezzétek, mert rá kell készülnünk és van egy pár ezer forintos plusz költsége.
A megfelelő időpont kiválasztásához adunk egy kis naplemente táblázatot. Itt megnézheted mikor megy le a nap és arra rászámolva egy 30-40 percet kezd el igazából sötétedni.

Választhattok 1 vagy 2 órás kocsikázást is amit még romantikusabbá tudunk tenni egy piknik előkészítéssel. Városligetben vagy egy szép parkban előkészítünk nektek egy klasszikus pikniket takaróval, párnákkal, finomságokkal.
Ti mondjátok meg mit szeretnétek enni-inni. Sushi, szendvicsek, hidegtál, édesség, bor, pezsgő, gyümölcsök. Igazi terülj-terülj asztalkámat varázsolunk nektek.

1 órásnál ott rakunk ki ahol a pikniket előkészítjük és nem vár meg a hintó nektek kell a további útról gondoskodni.
2 órás utazásnál ha szeretnétek belefér, hogy megvár a hintó és visszavisz az indulási helyszínre.

Ennek költsége plusz 45.000 Ft.

Ha ajándékba szeretnéd adni barátaidnak, szüleidnek akkor természetesen tudsz róla kapni egy igényes utalványt vagy ha az idő sürget egy E-utalványt és akkor majd a megajándékozottak akkor használják fel, mikor nekik a legideálisabb lesz.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.

A gyűrű megvan már???? Kiválasztottad már mit szeretnél az ujjára húzni ha IGENT mond?
Klikk ide, nézd meg milyenek vannak! Ha gyorsan kell 1000 eljegyzési gyűrű közül ráböksz és már viheted is, de ha van a fejedben egy egyedi elképzelés akkor 2-3 hét alatt azt elkészítjük neked és olyan gyűrűt húzhatsz az ujjára ami csak neki készült!
Hivatkozz a meglepkékre, ez garantálja a VIP bánásmódot :-)
http://www.ekszerpalota.hu/termekkategoria/eljegyzesigyuru/

Már esküvőt tervezitek és kell benne a profi segítség aki leveszi a vállatokról a terhet és olyan romantikus és különleges estét szervez nektek ami életre szóló élmény lesz akkor ezt a csapatot keresitek.
Hivatkozzatok a Meglepkékre és minden vágyatokat teljesítik :-)
https://luxuryevent.hu/


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Romantikus hintózás Budapesten kedveseddel

59 990 Ft-tól