Reszkessetek Betörők Szabadulós kalandjáték Veszprémben - Meglepkék

10 000 Ft-tól

Kosárba

Reszkessetek Betörők Szabadulós kalandjáték Veszprémben

A szabadulós játék az emberi kapcsolatokra épülő csapatépítő játék, egy izgalmas szabadidős élményprogram.

A szabadulószobás élmény szuper ajándék a kisiskolástól a nagymamáig, szülőknek, gyereknek, barátoknak, kollégáknak egyaránt!

Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne egy órára teljes mértékben kikapcsolódni, feltöltődni, és egy időre teljesen elfelejteni a hétköznapok gondját, baját, a kinti világot!
Aki szereti a kalandot, a nyomozást, a kincskeresést, szereti megoldani a tévében futó nyomozós krimiket, helyszínelős sorozatokat, az most élőben, barátai, vagy kollégái társaságában teheti magát próbára hasonló szituációkban.

A játékban nincs szükség lexikális tudásra, és másodfokú egyenleteket sem kell tudni megoldani, pusztán a józan paraszti eszünkre, logikára kell támaszkodnunk és nem utolsó sorban a csapattársakra...

A Reszkessetek Betörők szabadulós játékról:

Típus: KINCSKERESŐS - logikai / ügyességi / vegyes

Nehézség: 8/10

Ajánlott létszám: 2-6 fő

Ajánlott kor: 14-99

Időtartam: 60 perc

Svarcer, a városi alvilág egyik legismertebb alakja,végrehajtotta az évszázad legnagyobb rablását: ellopta az emberiség legféltettebb kincsét...

A zsákmányt saját házában rejtette el, így ahhoz, hogy visszaszerezzétek az emberiség számára, BETÖRŐKNEK kell állnotok! 

Mielőtt belevágtok, nem árt ha tudjátok, hogy Svarcer nem egy hétköznapi bűnöző és az otthona sem az! Számított rátok, így amíg Ő távol van egy kelepce vár Titeket, valamint a házban számtalan csapda és kihívás. Tolvajunk azonban fair játékos is: azoknak, akik túljárnak a csavaros eszén, hagyott egy egérutat! Ha sikerül bejutnotok a házba, kiállni a próbákat, megszerezni a kincset és még a kiutat is megtalálni, mielőtt hazaérne az embereivel, talán még a szabadságotok is megmarad...

  • „A Reszkessetek Betörők” egy igazi kalandjáték, ahol a logikai részen felül, nagy hangsúlyt fektettünk a „keresgélős- gyűjtögetős” és asszociációs feladatokra, így nem csak a felnőttek, de a gyerekek is tudnak érvényesülni a játékban.
  • Szabadulószobáink közül ezen a pályán a legnagyobb a kijutási arány, de ettől függetlenül korántsem egyszerű a teljesítése! Kezdő vagy kevés rutinnal rendelkező szabadulóinknak pályáink közül érdemes ezt választania.
  • Az ajánlott létszám max. 6 fő a játékra, ennek oka, hogy mindenki kényelmesen elférjen a pályán és ki tudja venni a részét a feladatokból. Mivel „keresgélős” játékról van szó: „Több szem, többet lát"! Minél nagyobb a létszám, annál nagyobb a kijutási esély.
  • „A Reszkessetek Betörők” teljesen nyelvfüggetlen, így magyarul nem beszélő játékosok is meg tudják oldani a feladatokat.
  • A játék nem horror, nem célunk a félelemkeltés. Nincsenek ijesztő elemek a pályán és sötét sincs.
Élmény időtartama
60 perc

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Reszkessetek Betörők Szabadulós kalandjáték Veszprémben

10 000 Ft-tól
500 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények