Repülős élményajándék utalvány - Meglepkék
Töltés...

Repülős élményajándék utalvány

Repülős élményajándék utalvány

Sokan bajban vannak ha konkrét ajándékot kell választani ebből az Élmény kínálatból az ünnepeltnek. Készítettünk egy Repülős designt, hogy ha az ünnepelt Repülésmániás.
Melyik élménynek örülne a legjobban? Melyiket nem próbálta? Mire vágyhat? Melyik autó a kedvence? Lemer ugrani a repülőből? Nem fél a víztől? Ugyan is a Meglepkéknél a vízből és a víz felett is lehet repülni.

Ha ilyen kérdések vannak benned akkor javasoljuk, hogy válassz egy utalványt olyan értékben amennyit az ajándékra szánsz és az ünnepelt majd átnézi és kiválasztja mit élvezne a legjobban, mire vágyik a leginkább.
Nagyon fog örülni az ajándékodnak, mert látni fogja rögtön, hogy rengeteg fantasztikus kaland közül AZT VÁLASZT ABBAN AZ ÉRTÉKBEN AMIT CSAK AKAR és te segíted hozzá, hogy valóra váltsa egy régi álmát, teljesítse egy vágyát.

Akit megajándékozol ezzel az utalvánnyal bármilyen élményre bejelentkezhet a Meglepkék kínálatából.

Mehet a legsikeresebb szélcsatornás lebegésre, repülhet helikopterral, kipróbálhat egy Boinge szimulátor, vezethet kisrepülőt, kipróbálhat egy műrepülést vagy ugorhat 4000 méter magasból tandemet. Akkor sincs gond, ha a megajándékozott mégsem repülős élményt szeretne kipróbálni. Bármilyen élményt választhat, a lényeg, hogy egy álma válljon valóra és úgy érezze, hogy tőled kapta a legjobb ajándékot. Így akár vezethet kamiont, buszt, vezethet hatalmas Bigfoot-ot, kipróbálhat tankvezetést vagy széttörhet egy autót baseball ütővel, de száguldozhat Lamborghinivel a Hungaroring versenypályán is.

Ha az utalvány értéke kisebb mint az élményé amire a legjobban vágyik, akkor a különbözetet kifizetve már teljesítjük is a vágyát.

Tedd be az utalványt a kosaradba válaszd ki az átvétel módját és a Meglepkés kollégák már intézik is a többit.

Bármilyen kérdésed lenne az utalvánnyal kapcsolatban kérlek írj nekünk az info@meglepkek.hu email címre.
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Repülős élményajándék utalvány

20 000 Ft-tól

Kapcsolódó élmények

Jetlev

1

Budakalász, Lupa-tó

10-25 p

15 000 Ft-tól
Megnézem