Quad túra 10 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Quad túra 10 fő részére

A Quad túra előnyei:

● Vízen és szárazon, dombon, sziklán, sárban és aszfalton? Nincs akadály! Kalandos kikapcsolódás és izgalmas felüdülés vár a csapatra.
● Biztosítunk védősisakot, overállt és porszemüveget.
● Garantált élmény.Miért a Quad túrát válasszam?

● Ha kedvelitek a technikai sportokat és a természetet, tuti választás.
● Minőségi élmény, profi túravezetővel.
● Egy ilyen céges programot követően garantáltan jobb lesz a csapatmorál és az összetartás.

Létszám: 10-25 fő
Helyszín: Érd
Időtartam: 2 óra

Mi vár a résztvevőre?

Ha kedvelitek a technikai sportokat és a természetet is, akkor ezt a programot nektek találták ki. Napjaink egyik legnépszerűbb járműve rendkívül mozgékony és fordulékony, így olyan manőverekre is képes, amire semmilyen más járgány.
Túravezetőnk mindenben segít, utatok pedig erdőn, mezőn keresztül vezet majd. Kipróbálhatjátok a terepjárópályát, ha pedig igazán bevállalós a csapat, akkor jöhet a vízi átkelés is.
A 2 órás program során a társaság igazi túrára indul Érd-Törökbálint térségében, melyet profi túravezetőink kísérnek. Megismerhetitek a quadozás alapjait, szépségét, erdei utakon, tavak mellett vezet kalandos útvonalunk.
Létszántól függően a csapatot 2 vagy 3 gyakorlott vezető kíséri. Védősisakokat, védőoverallokat, porszemüvegeket biztosítunk a résztvevőknek a kívánt méretben. Ha megszomjaznátpok menet közben, üdítővel kínálunk benneteket.

Kiegészítés:
A program megjelölt személyenkénti ára 10 főre vonatkozik, más létszám esetén, vagy kiegészítő programokra kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címre. Igény esetén cateringet is biztosítunk a quadozás mellett, hogy könnyed hangulatban tudjátok átbeszélni a közös élményt.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Quad túra 10 fő részére

225 000 Ft