Óriás Monster Truck - Bigfoot vezetés 20 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Óriás Monster Truck - Bigfoot vezetés 20 fő részére

Felmerült már benned a vágy, hogy egy Bigfoot-tal vágj neki a terepnek?
Most végre a tettek mezejére lépve a vérbeli monstrum volánja mögé ülhetsz – méghozzá a kollégáiddal karöltve.

Minket annyira izgatott, milyen lehet egy ilyen gépállatban ülni, hogy letesztelnünk. Azzal tisztában voltunk, hogy csak a kereke 1,5 méter, mégis elakadt a szavunk, amikor élőben megláttuk. (Lehet, hogy ül olyan az irodában, aki ennél alig lenne magasabb?)
A meglepettségünk helyét azonban gyorsan átvette az izgatottság.

A rövid bemutató alatt végig borsódzott a hátunk és egy türelmetlen gyerekhez hasonlóan alig vártuk, hogy mi jöjjünk és végighasítsunk a dombokon és akadályokon ezzel a tiszteletet parancsoló géppel.
A tapasztalatunk felülmúlta a várakozásainkat. Ahogy bemásztunkés bepöffentettük a V8-ast, azonnal megcsapta az orrunkat az égett benzin illat – amit ott és akkor imádtunk. A vezetés egy új dimenzióját tapasztaltuk meg, az óriáskerekű terepjáróban olyan volt, mintha hirtelen mi is megnőttünk volna.
Ráhangolódásként egy rövid videó erejéigelviszünk titeket egy körre, bár meg kell jegyeznünk, hogy a 3 órás programnak csak nagyon minimális részét adja vissza.

Ha a kollégáiddal a vezetés szerelmesei vagytok, akkor vegyetek fel egy laza ruhát, majd merüljetek el a sárban, az olajszagban és menjetek át mindenen, ami az utatokba kerül.
A legjobb az egészben, hogy mindezt évszaktól függetlenül kivitelezhetitek, a Monsterek ugyanis télen, nyáron, esőben, fagyban és napsütésben is szétszaggatják az utat.

Fontos!

A programra játszós, munkás ruhában érkezzetek, mivel egy igazán férfias élményről van szó, ahol a vezetés része a sár és az olajszag! Tehát semmiféleképpen sem a vasárnapi ünneplő ruhátokba gyertek!
A programra Gyálon van lehetőség, az év bármely szakában. A program megjelölt személyenkénti ára 20 főre van kalkulálva, mely kb. 3 órát vesz igénybe.

A hideg és a fagyok beköszöntésével a monstert téliesítjük és decembertől március elejéig üzemen kívül helyezzük. Ebben az időszakban nincs lehetőség az utalványokat beváltani, mert a hideg, a mínuszok igen csak csökkentik az élményt. Mindenkit várunk szeretettel április 1-től.

A feltűntetett ár bruttó ár, tartalmazza az Áfát.

 


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Óriás Monster Truck - Bigfoot vezetés 20 fő részére

478 000 Ft