Női ciklus jóga - Meglepkék

24 000 Ft-tól

Kosárba

Női ciklus jóga

Női ciklus jóga
Női ciklus jóga
Női ciklus jóga
Női ciklus jóga
Női ciklus jóga
Női ciklus jóga

 

Nőiesség Jóga gyakorlás

Olyan ajándékot keresel amivel egyszerre adsz egészséget, odafigyelést és akár segítséget is annak aki fontos neked,

A női ciklus szimbolizálja nőiségünk testi és lelki állapotát, minőségét. Segít értelmezni nőiségünk megélésének a különböző jelenségeit és a tudatos női életmódban egy tükörként tudjuk használni önmagunkra vetítve. 

A Női ciklus jóga egy jógikus női önismereti módszer is, mely a jóga különböző irányzatait használja (Hatha és Iyengar) és a női önismeretet egyesítve ad lehetőséget arra, hogy a női létezésünket egy számunkra minőségibb szintre emeljük.

A női ciklus jóga az egész testre és lélekre jótékony hatással van. A ciklus szerinti női jóga gyakorlást a Hold fázisaihoz köthetjük, testi és lelki szinten kötjük hozzá azokat az ászanákat, jóga gyakorlatot, amelyek az adott női életszakaszhoz éppen aktuálisak. 4 női életszakaszt különböztetünk meg a Hold fázisok szerint: (Telihold) tavasz- kislány, (Növekvő Hold) nyár – szerető, (Fogyó Hold) ősz – anya, (Újhold) tél – bölcs nő. Átvesszük az egészséges női ciklushoz hozzájáruló vitaminok listáját. Integráljuk a női szerepeket és a női intimitás művészetét is megismerjük a tanfolyam során.

A program elérhető csoportos tanfolyamon belül a 14. és a 6. kerületben, illetve van lehetőség egyéni konzultáció után egyéni jóga program keretében a gyakorlatokat elsajátítani. Természetesen a sok megbeszélni valón és gyakorláson túl a női ciklust támogató 100%-ban természetes aromákat is megismerjük és a táplálkozás egyeztetése is belekerül a programba.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
10 alkalom
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, VI. és XIV. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Női ciklus jóga

24 000 Ft-tól
240 pont ügyfélkártyára