Mitsubishi Evo IX élményvezetés az Euro-Ringen - Meglepkék

59 900 Ft-tól

Kosárba

Mitsubishi Evo IX élményvezetés az Euroringen

Mitsubishi Evo IX élményvezetés az Euro-Ringen
Mitsubishi Evo IX élményvezetés az Euro-Ringen
Mitsubishi Evo IX élményvezetés az Euro-Ringen
Mitsubishi Evo IX élményvezetés az Euro-Ringen
Mitsubishi Evo IX élményvezetés az Euro-Ringen

A Mitsubishi Evolution IX a rally pályák egyik gyakori résztvevője. Az autó izgalmas kanyarokra tervezett struktúráját az Euroring hajmeresztő szakaszain is kipróbálhatod. Mielőtt nekivágnál a 2,75 km hosszú köröknek, a legfontosabb tudnivalókat profi autóversenyzők fogják átadni, így a maximális vezetési élmény is biztosított. A 2005-ben bemutatott modell eredetileg 292 lóerős volt, de az igazi száguldás és még nagyobb öröm érdekében 410 lóerőre emeltük a teljesítményét. Amellett a japán tervezésű autó verseny futóművel is felszerelt, és biztosra veheted, hogy gázadásnál belesüppedsz majd az ülésbe, fékezésnél pedig megtapasztalhatod a “G” erejét. A hangja a durrogása egyszerűen gyönyörű muzsika az autók szerelmeseinek. Aki szereti a rallyt, annak ezt mindenképp ki kell próbálnia!

Lóerő: 410LE
Gyorsulás: 0-100km/h: 4.1 mp
Maximum sebesség: 230km/h
Motor: 2000 cm3 Turbo
Meghajtás: Összkerék
Váltó: Manuál

Az Euro-Ring Versenypálya Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában található. A komplexum gyakorlatilag az autópálya mellett fekszik – a lehajtó közvetlenül a létesítmény bejáratához vezet. A versenypálya teljes hossza 2750m – ebből a célegyenes 330 m. A pálya szélessége a célegyenesben 12 méter, a többi szakaszon, – átlagosan – 10 méterre csökken.

A vezetésekre előre meghatározott időpontokban van lehetőség minden évben, május és október között, amikor az időjárás is alkalmas rá.
A pályaautózás és Élményvezetés szezonja függ az időjárástól, de leginkább május 1 és október 31 közé tehető. Ebben az időszakban tudunk biztonságos körülmények között havi 1 vezetési időpontot biztosítani.
Ezen időszakon kívül csapatunk is téli üzemmódba vált és csak ritka, időjárási szempontból ideális esetben tartunk vezetéseket, de előre ezek nem kiszámíthatók.

Ezért, ha szezon időszakon kívül vásárolsz ilyen Élményutalványt ajándékba, Születésnapra, Évfordulóra vagy akár Karácsonyra ne érjen se téged se a megajándékozottat váratlanul, hogy annak felhasználására csak a rossz időjárási körülmények elmúlása után az autózási szezonban lesz lehetőség.

Nekünk mindennél fontosabb a Résztvevő biztonsága és azt csak a megfelelő autózási körülmények között tudjuk biztosítani. Köszönjük!

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elagáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 2.990 Ft

Mitsubishi Evo IX élményvezetés az Euroringen

59 900 Ft-tól
599 pont ügyfélkártyára