Legális gyorsulás egymás ellen 2 választható autóval - Meglepkék
Töltés...

Legális gyorsulás egymás ellen 2 választható autóval

Legális gyorsulás egymás ellen 2 választható autóval
Legális gyorsulás egymás ellen 2 választható autóval

Ilyen Élményajándék eddig még nem volt Magyarországon. Sok autós élményt lehet találni a kínálatunkban, de ez a fajta most új és kicsit más. Egyedi, különleges.

Az ajándék 2 főre vonatkozik. Mindkettő személy választhat egy szuper autót és lássuk ki a jobb.
Ha akartok megbonthatjátok a csomagot, hogy 1 hossz próba, ismerkedés, 1 hossz gyorsulás, kiszállás, cseréltek autót és lássuk, úgy is az előző lesz e a nyertes.Itt kipróbálhatjuk , megérezhetjük milyen erő van az általunk választott vagy az ajándékba kapott autóban. Itt nincs kanyargás, fékezés, kigyorsulás. Itt csak taposni kell és süppedni az ülésbe.

A DRX ringen Kiskunlacházán egy hosszú egyenes lesz előtted (1,2 km), az instruktor elmondja mire számíthatsz, mire hogyan reagálj mikor oda lépsz és az autó feneke próbál kitörni.
Elöszőr mentek egy próba egyenest, fél-háromnegyed gázzal, hogy megérezd az autót.  A kifutó végén megfordultok és visszafelé már jöhet a teljes gáz. Így a 4 hosszból egyet csak ismerkedve, de hármat teljes gázon tesztek meg.

A pályán ki lesznek bójázva a lassulási szakaszok, mikor ezeket eléritek az instruktor utasítása szerint a sebességet szakaszosan csökkentitek, a végén megfordultok és jöhet a következő száguldás.
Az instruktorok profi pilóták, sokan közülük a Zengő csapatban nyitogatják szárnyaikat, így garantált biztonságban lehet mellette az ünnepelt. Persze hallgatnia kell az utasításokra és tanácsokra.
A kifutó elég széles hozzá, hogy ketté osztva biztonságos hely legyen mind két autó számára.

Milyen autónak szeretnéd megérezni az erejét? Melyik autóra vágyik az ünnepelt szerinted?
Ezek közül az autók közül választhattok ha meg akarsz mérkőzni barátoddal.

Ferrari 458 Italia
Lamborghini Gallardo
Dodge Charger
Mustang GT 500
Dodge Challenger
Chevrolette Camaro SS

Természetesen a vezetésről készülnek belső kamerás felvételek, melyeket ajándékba adunk a résztvevőknek. A Gyorsulni vágyóknak.

A Gyorsulásos Élményt hogy adhatod ajándékba?

Most már beköszöntött a téli időszak ezért nem tudunk a pályára menni biztonsági szempontok miatt, de 2018 március-áprilisától újra kezdjük a szezont ahogy az időjárás engedi, de addig a Vezetési utalványok természetesen ajándékozhatók.
1. Megrendeled a weboldalon keresztül az utalványt amit elküldünk neked vagy letöltöd és már adhatod is át.
Ez egy igazi Élmény lesz. Háromszor fogja megköszönni az ünnepelt: Mikor kapja, Átéli és mikor már Meséli!

A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Kiskunlacháza.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Legális gyorsulás egymás ellen 2 választható autóval

89 990 Ft