Lakjatok egy Tiny Houseban távol a város zajától a Dunakanyarban - Meglepkék

90 000 Ft-tól

Kosárba

Lakjatok egy Tiny Houseban távol a város zajától a Dunakanyarban

A vendégházak közelében nincsenek szomszédok, csak te, a Tiny és a természet. Ugye milyen jól hangzik, ha valódi elvonulásra vágyik az ember?

Két éjszaka Budapesttől 1 órára Nagymaroson, egy ártéri erdős telken, távol a város zajától várjuk kedves vendégeinket. Itt tényleg senki és semmi nem fog zavarni a környéken. Csak az erdő madarainak csicsergését, a Duna vizének csobogását lehet hallani… Mindent úgy terveztünk meg, hogy szemben egy zsúfolt szállodával vagy üdülőövezettel, valóban magadban, magatokban lehessetek, így egy nyugalmas, offline teret alkottunk meg. 

A ház jól felszerelt, a környezettudatos életmód kedvelői számos apró kialakítási megoldást felfedezhetnek, mellyel csökkenthetik itt tartózkodásuk ökológiai lábnyomát.

Ez az élményajándék egy igazán vadregényes élmény. A luxust és a kényelmet csak a Tinnyei House biztosítja méretének és felszereltségének megfelelően. Ez nem egy rendezett telek, szép gyeppel hanem az igazi mező, erdő széle, vízpartja szúnyogokkal , magas fűvel, akár gazzal.

 

Itt az élmény a semmi közepén egyedül, kettesben! 

Ellentétben a nagyobb szállodákkal, a Tiny House egy rendkívül fenntartható életvitelt kínál és kíván meg, használata teljesen hálózatfüggetlen. A házat igyekeztek minél környezettudatosabban gyártani, természetes anyagokat használva, hogy hű legyen a Tiny House mozgalom szellemiségéhez: természetesen a természetben! 

A ház 2-4 fő számára ideális: a 2 fős galérián egy 180 cm széles ágy található, a nappali/étkező kanapéja kihúzott állapotban szintén 2 fő számára biztosít alvóhelyet. 

Ideális hely kikapcsolódni vágyó pároknak, családoknak, akik szeretnék élvezni a helyszín és a ház adta nyugalmat, de pihenésük alatt is óvnák a környezetet.

Élmény időtartama
2 éjszaka

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Lakjatok egy Tiny Houseban távol a város zajától a Dunakanyarban

90 000 Ft-tól
4 500 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények