Kültéri “szabadulószobás”, városfelfedező játék program Badacsonyban! - Meglepkék

13 800 Ft

Kosárba

Kültéri “szabadulószobás”, városfelfedező játék program Badacsonyban!

  • Mi ez valójában?- Egy kivételes városi séta, nyomozós és városfelfedező játék, amely kizárólag mobil applikáción fut, időpontfoglalás nélkül, kontaktmentesen. Játszhatjátok párosan, barátokkal, családdal, és még kutyával is. Magyarországon egyedülálló kiterjesztett valóság élménnyel és izgalmas történelmi háttérinformációkkal.
  • Kinek ajánljuk? – Szerelmes pároknak, baráti társaságoknak, családoknak, üdülővendégeknek, borbarátoknak, akik szeretik a rejtélyeket. Legénybúcsú, lánybúcsú program részvevőinek Badacsonyban, a Balaton partján. Valamint az eddigi tapasztalatok alapján kiváló csapatépítő játék is!
  • Mit nyújtunk? – 2 és fél, 3 órás feledhetetlen élményt 2-5 fő részére. Kiterjesztett valóság élményű városi nyomozós játékot. Közepes nehézségű túrát a hegyen egy klasszikus útvonalon. A túra sajnos nem akadálymentes, a szintemelkedés 142 méter, az utolsó szakasza erdei ösvény.
  • Hogyan játszható? – megvásárlást követően Android, iPhone mobil telefonon vagy Android és iPad tableten csekély, 20-40Mb adatforgalommal. Az applikáció indításakor engedélyezni kell a hozzáférést a tartózkodási helyhez és a fényképezőgéphez.
  •  
  • A badacsonyi Kékesdy-család tragikus története az 1700- 1800-as évekre nyúlik vissza. Megismerjük a gazdag szőlőbirtokos család, a Kékesdyek történetét. Ármány és szerelem, születés és halál, testvérféltékenység és ádáz harc, izgalmas fordulatok övezik szereplőink sorsát. Vajon mi minden történt velük és mi lett a hatalmas és virágzó badacsonyi szőlőgazdaságból?
  • Elkísérheted főszereplőinket és ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz izgalmas AR (kiterjesztett valóság) és GPS alapú mobil telefonos játékunk beszerzésével és lejátszásával. Sőt, kicsit más szemmel láthatod Badacsonyt, ezt a gyönyörűséges és egyedülálló formát öltő hegyet, miközben sok új dolgot is megtudhatsz, megismerhetsz.
  • Ha Badacsonyban jársz, Nyomozz Velünk, most Android, iPhone mobil telefonoddal vagy iPad tableteddel!
  • Játszhatsz egyedül is, de még izgalmasabb, ha barátaiddal, családoddal indultok a nagy kalandra felfedezni Badacsonyt. De minthogy nyomozós játékunkban egy romantikus szerelmi történettel is találkoztok, játszhatjátok ketten kedveseddel, leendő menyasszonyoddal, vagy vőlegényeddel.
  •  
Élmény időtartama
2,5 óra

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Kültéri “szabadulószobás”, városfelfedező játék program Badacsonyban!

13 800 Ft
690 pont ügyfélkártyára