Különleges randiprogramnak Minigolf a belvárosban - Meglepkék

7 000 Ft-tól

Kosárba

Különleges randiprogramnak Minigolf a belvárosban

Különleges randiprogramnak Minigolf a belvárosban

Mindig ötletelsz, hogy milyen jó programra kéne elmenni kedveseddel? Most ismerkedtek és sokkal jobb úgy beszélgetni, ismerkedni, ha valami kis kaland és feladat van közben? Moziban már elégszer voltatok?

Akkor ez a látványos, kicsit félhomályos varázslatos környezet tetszeni fog. Nevetés, játék, különleges környezet, egy látványos bár ahol frissítők és lazító italok széles választéka vár rátok egész nap!

Egyedülálló módon, ultraibolya fényben próbálhatjátok ki a beltéri minigolfot. A termekben megtalálható képek mindegyikét neves művészek festették, melyek a Chromadepth 3D-s szemüvegek segítségével életre is kelnek. Az akvárium, a magyar történelem és a világűr témái mind pompás színes figurákban és formákban világítanak. A változatos színeket a különleges fény kelti szárnyra. Ahogyan a vizuális világ életre kel a fények által, egy izgalmas és káprázatos utazásra hív titeket!

Fedezd fel művészek által kialakított káprázatos UV festésű pályáinkat, majd dőlj hátra, és élvezd a széles étel és italkínálatot bárunk kényelmében!

Sötétben világító káprázatos falfestmények és kreatív pályák ölelésében vehetsz részt Budapest legkülönlegesebb minigolf élményén. Mintha nem is a Földön játszanál! Lődd ki magad az űrbe, rettegd végig a horror szobát és tévedj el egy varázslatos erdőben! Három egyedülálló termen keresztül 18 pálya vár a felfedezőire.

Utolsó ütésre jöhet a meglepetés? Meg tudod ütni a főnyereményt? Az utolsó pályán egy igazán különleges dologgal készültünk. Bízd magad a szerencsére és üss egy nagyot!
A közös golfozásoknál kevés dolog hozza jobban össze a társaságot.

Helyszínről:
A belváros központjában. 1000 négyzetméteren, 18 pályán, 3 vizuális témában várják a látogatókat egy igazán egyedülálló élménnyel. MiniGolf élményközpont célja új lehetőségeket nyújtani a Budapesten kikapcsolódni és szórakozni vágyók számára. UV- dekorációs, neon festésű belső terek 3 tematikus szobán (Galaxis, Varázslatos erdő, Horror) átívelő kreatív golfpályákat rejtenek, ahol különleges világokon keresztül kalandozva semmihez sem fogható 3D-s játékélményben lehet része az idelátogatóknak.

A program játékideje 3 óra.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

Élmény időtartama
3 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, VI.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Különleges randiprogramnak Minigolf a belvárosban

7 000 Ft-tól
70 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények