Kettesben romantikus Vacsorahajó a Dunán Operett és Folklór Műsorral - Meglepkék

45 600 Ft-tól

Kosárba

Kettesben romantikus Vacsorahajó a Dunán Operett és Folklór Műsorral

Kettesben 3 órás Kultúra-Tradíció-Szórakozás-Városnézés és Vacsora, ezt nyújtja a Foklór vacsorahajó vendégei számára.

Operett és folklór műsorral fűszerezett budapesti városnéző vacsorahajós programunk az egyik legnépszerűbb hajós városnéző program Budapesten. Nem meglepő, hiszen programunk jóval többet kínál, mint bármelyik egyéb városnéző-, vagy vacsoraprogram, hiszen egyszerre tárja elénk a város szépségét, miközben ízletes vacsorával kínáljuk vendégeinket, akiknek ezen kívül elő zenés műsorral is kedveskedünk.

 • A jegy tartalma:
 • ~ 3 órás budapesti hajózás
 • Gyertyafényes vacsora
 • Welcome drink
 • Folklór operett műsor
 • Italcsomag (opcionális)
 • Indulási helyszín: 1052 Budapest, Jane Haining rakpart Dock 11.

  Italcsomag:
  Vacsorahajóinkon teljes értékű bárral állunk vendégeink rendelkezésére a vacsora teljes ideje alatt, legyen szó magyaros pálinkáról, borokról vagy egy ébresztőnek szánt kávéról.

  Küldetésünk, hogy olyan programmal álljunk az érdeklődők elé, ami egyaránt érdekes hazai vendégeink számára, akik nosztalgiával hallgatják az ismerős dallamokat és örömmel fedezik fel a magyaros ételek ízvilágát újra és újra. Valamint kiemelten fontosnak tartjuk, hogy külföldi vendégeink is alapos ismeretekkel gazdagodjanak mind Budapest látképét tekintve, mind a magyar tradíciókkal kapcsolatban, legyen szó ízvilágról, zenéről vagy táncról.

  Programunk tartalma

  Budapesti hajós városnézés a naplementében, ahol a két városrész között átsuhanva mindkettő stílusából és hangulatából kapunk ízelítőt.Gyertyafényes romantikus vacsora, melyhez egy 3 vagy 6-fogásos menüsorból választhatnak vendégeink. Mind az előételek, levesek és főételek között megtalálható húsmentes, húsos opció nemzetközi és magyaros ízvilággal is.
  Színvonalas operett műsor kiváló énekesek közreműködésével, aki a magyar népzene széles palettáját lefedve szólaltalják meg az ismert dallamokat, melyek kiváló hangzása a magyarul nem értőket is elvarázsolja.Szórakoztató folklór műsor tehetséges táncosokkal, akik színes ruháikban páros és egyéni táncokkal vetítik elénk a hagyományos néptáncok több generációjának alakulását.
  Zenészeink a magyar népzene világába varázsolják a hallgatóságot a klasszikus népzenei elemekkel és hangszerekkel egyaránt.

  A hajós vacsora program menete
  A hajóra való beszállás 7:00-kor kezdődik minden nap, így a korán érkezők már a fedélzeten várhatják az indulást pezsgőjük társaságában. A hajóra való érkezéskor ugyanis, miután a helyére kísértük kedves vendégeinket.7:30-kor pontban felhúzzuk a horgonyt és nekivágunk a kalandnak, egyenesen árral szembe, északi irányba haladunk felfelé a Dunán egészen a Margit hídig, ahol is visszafordulunk és úszunk az árral, át a hidak alatt egészan a Rákóczi hídig, azaz a belváros (a kivilágított, műemlékekkel tarkított városrész) végéig. Ott ismét visszakanyarodunk és ismét a Margit hidat vesszük célba. Ezt a kört a belvárosban 2x tesszük meg az este folyamán, lehetőséget adva ezzel utasainknak, hogy alaposan szemügyre vegyék a látványt.
  Az érkezés 10:30-kor vissza a kiindulási ponthoz, azaz a dokk 11-hez az Erzsébet híd lábánál.Budapesti hajós vacsoraprogramunk három órás felhőtlen szórakozást kínál azok számára, akik minket választanak, hogy elköltsenek egy élménydús vacsorát a barátaikkal, szeretteikkel, kollégáikkal.

  Az utazás felénél csatlakoznak programunkhoz Folklór előadóink és a program második felében műsorukkal szórakoztatják kedves vendégeinket., így az első szakaszban a hangsúly a vacsorán és azon, hogy hangzásbeli élményt kapjanak vacsoravendégeink, míg a második szakaszra a vacsora túlnyomó részét elfogyasztva tudnak koncentrálni a látványos műsorra is.

  Ha kedveled a finom ételeket és a különleges, autentikus, mozgalmas programokat, Folklór és operett vacsorás hajós utazásunk ideális esti program lesz számodra.

  Minőségi időtöltést kínálunk a 3 órában, hiszen egyetlen hajóúton élvezheted mindazt, amit Budapest kínálhat a számodra, vagyis lélegzetelállító panoráma, egy szelet magyar kultúra, tradicionális magyar ételek és italok várnak rád, ha csatlakozol hozzánk Operett és folklór műsorral gazdagított vacsora hajónkhoz.Folklór hajónkon nem csak megismerheted a magyar tradicionális táncokat, ahol párban vagy egyedül is megmutatják tehetségüket a hagyományos tánclépéseken keresztül, képzett táncosaink lehetőséget teremtenek arra is, hogy kellő bátorsággal és egy kis iránymutatással megtanuld annak alapjait, hogyan csapd össze a csizmát, vagy hölgyek esetében, hogyan egyensúlyozzanak egy üveg bort a fejükön. Így hajókirándulásunkról nem csak fantasztikus emlékeket, hanem a magyar kultúra egy darabját is magaddal viheted.Vessz el az ízletes ételek, a gyönyörű panoráma, a fantasztikus hangulat és a színes tradicionális ruhák forgatagában!

  Budapesti hajós vacsoraprogramunk könnyed kulturális szórakozást kínál az egész családnak.Kóstolj bele a Magyar Folklór és Operett világába, miközben gyönyörködsz a kivilágított Budapest hangulatában. A háromórás Sétahajózás során négy-fogásos vacsorát szolgálunk fel kedves vendégeinknek, amíg városnéző hajónkról megtekinthetik Budapest legszebb részeit a Dunáról. Az este hangulatáról tehetséges előadóink gondoskodnak.
Élmény időtartama
3 óra

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakkozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakkozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Dísztok
Dísztok

Elegáns fekete formalakkozott dísztok amivel ünnepélyes lesz a csomagolás – 1.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elegáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 1.990 Ft

Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral
Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral

Az élményutalványt palackpostába tekerjük amit egy ajándék üveg borral együtt elegáns arany "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT" feliratú dobozba helyezünk - 11.990 Ft

Kettesben romantikus Vacsorahajó a Dunán Operett és Folklór Műsorral

45 600 Ft-tól
2 280 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

%
Eredeti Dnepr-K650 oldalkocsis harci motor vezetés Gyálon

1 fő

Gyál off-road pálya

15-20 p

13 990 Ft-tól
Megnézem
MAN teherautó élményvezetés Kiskunfélegyházán

1-2 fő

Kiskunfélegyháza

20-30 p

29 990 Ft-tól
Megnézem
Design Torták Workshop

1

Budapest, IX. kerület

1 alkalom

29 900 Ft
Megnézem