Home Shopping stylistszolgáltatás Császári Zitával - Meglepkék

Home Shopping stylistszolgáltatás Császári Zitával

Home Shopping figyelmesség Császári Zita Stylisttal
Home Shopping
Home Shopping
Home Shopping
Home Shopping

Házhoz megy a stylist, 3 órás ruhavásárlás otthoni környezetben Budapesten.

Az otthoni ruhavásárlás menete:

1. Telefonos egyeztetés: Miután megrendelted a weboldalon keresztül, telefonon vagy e-mailben a Home Shopping szolgáltatást, egy napon belül felhívlak. Annak érdekében, hogy ki tudjam Neked választani a legszükségesebb és legmegfelelőbb ruhákat, cipőket és kiegészítőket mindenképp fontos, hogy találkozzunk egy mindkettőnk által preferált helyen. A telefonos egyeztetéskor megbeszéljük a számodra ideális időpontot és helyszínt a felmérésre.

2. Igények felmérése: A személyes találkozás alkalmával lesz időnk átbeszélni, hogy pontosan mire van szükséged, valamint megismerhetem, hogy milyen a személyiséged, az ízlésed, mik az elképzeléseid. Természetesen a méreteidre is szükségem lesz, illetve arra, hogy anyagilag mennyit tudsz, szeretnél rászánni az otthoni bevásárlásra. Miután megegyeztünk a Home Shopping pontos időpontjáról, én elkezdem a felkészülést, hogy megtaláljam a számodra leginkább alkalmas, az alakodhoz és stílusodhoz illő termékeket.

3. Home Shopping: A megbeszélt napon és időpontban fogok csengetni Nálad, felpakolva akár 20-30 ruhadarabbal. Otthonodban kényelmesen felpróbálhatod ezeket, valamint a gardróbod jelenlegi tartalmát is átböngészhetjük, hogy mit, mivel érdemes kombinálni. Elmondom Neked, hogy öltözködéskor mikre érdemes odafigyelni, mit hogyan és mivel viselj. A kiválasztott ruhákat üzletekből viszem Neked, az árcímkék még rajta lesznek a termékeken, amiket természetesen Te az eredeti, bolti áron vásárolhatsz meg. Hétvégi időpont kiválasztásánál kérlek, hogy 10 000 Ft felárral számolj! A Home Shopping szolgáltatás időtartama 3 óra. Minden további megkezdett óra 15 000 Ft/óra. Az ár budapesti helyszínre vonatkozik. Amennyiben Budapesten kívül vennéd igénybe a szolgáltatást, azt kérlek jelezd előre, hogy az utazási költséget, illetve a szolgáltatás felárát megbeszélhessük.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
3 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Home Shopping stylistszolgáltatás Császári Zitával

66 000 Ft
660 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

Kentaur túra tereplovaglás a Mátrában

1-2

Mátrafüred

1 ó

8 000 Ft-tól
Megnézem
Budapesti városnézés, Vízi Limuzinnal

1-10

Budapest, Erzsébet-híd pesti hídfő

50 p

72 000 Ft-tól
Megnézem