Home Shopping stylistszolgáltatás Császári Zitával - Meglepkék

100 000 Ft

Kosárba

Home Shopping stylistszolgáltatás Császári Zitával

Házhoz megy a stylist, 3 órás ruhavásárlás otthoni környezetben Budapesten.

Az otthoni ruhavásárlás menete:

1. Telefonos egyeztetés: Miután megrendelted a weboldalon keresztül, telefonon vagy e-mailben a Home Shopping szolgáltatást, egy napon belül felhívlak. Annak érdekében, hogy ki tudjam Neked választani a legszükségesebb és legmegfelelőbb ruhákat, cipőket és kiegészítőket mindenképp fontos, hogy találkozzunk egy mindkettőnk által preferált helyen. A telefonos egyeztetéskor megbeszéljük a számodra ideális időpontot és helyszínt a felmérésre.

2. Igények felmérése: A személyes találkozás alkalmával lesz időnk átbeszélni, hogy pontosan mire van szükséged, valamint megismerhetem, hogy milyen a személyiséged, az ízlésed, mik az elképzeléseid. Természetesen a méreteidre is szükségem lesz, illetve arra, hogy anyagilag mennyit tudsz, szeretnél rászánni az otthoni bevásárlásra. Miután megegyeztünk a Home Shopping pontos időpontjáról, én elkezdem a felkészülést, hogy megtaláljam a számodra leginkább alkalmas, az alakodhoz és stílusodhoz illő termékeket.

3. Home Shopping: A megbeszélt napon és időpontban fogok csengetni Nálad, felpakolva akár 20-30 ruhadarabbal. Otthonodban kényelmesen felpróbálhatod ezeket, valamint a gardróbod jelenlegi tartalmát is átböngészhetjük, hogy mit, mivel érdemes kombinálni. Elmondom Neked, hogy öltözködéskor mikre érdemes odafigyelni, mit hogyan és mivel viselj. A kiválasztott ruhákat üzletekből viszem Neked, az árcímkék még rajta lesznek a termékeken, amiket természetesen Te az eredeti, bolti áron vásárolhatsz meg. Hétvégi időpont kiválasztásánál kérlek, hogy 10 000 Ft felárral számolj! A Home Shopping szolgáltatás időtartama 3 óra. Minden további megkezdett óra 15 000 Ft/óra. Az ár budapesti helyszínre vonatkozik. Amennyiben Budapesten kívül vennéd igénybe a szolgáltatást, azt kérlek jelezd előre, hogy az utazási költséget, illetve a szolgáltatás felárát megbeszélhessük.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
3 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elagáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 1.990 Ft

Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral
Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral

Az élményutalványt palackpostába tekerjük amit egy ajándék üveg borral együtt elegáns arany "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT" feliratú dobozba helyezünk - 11.990 Ft

Home Shopping stylistszolgáltatás Császári Zitával

100 000 Ft
5 000 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények