Gyerkőcnek horgászkaland a Lupa tavon - Meglepkék

2 500 Ft-tól

Kosárba

Gyerkőcnek horgászkaland a Lupa tavon

Gyerkőcnek horgászkaland a Lupa tavon
Gyerkőcnek horgászkaland a Lupa tavon
Gyerkőcnek horgászkaland a Lupa tavon

Gyerekek imádják a pecázást? Akartok nekik egy kis vízparti kalandot!
A gyönyörű Lupa tó tetszeni fog nekik! Ha bevállalós szülők vagytok vagy egy felnőt is társul hozzájuk kint maradhatnak éjszakára is!

Az egykori kavicsbánya története immár mintegy 80 évre tekint vissza és horgászati szempontból rendkívül izgalmas és „élményes” kalandokat kínál. A vízfelszín több mint 90 hektáros, a vízmélyég 1,5-10 m között változik. A meder sűrűn tagolt törésekkel, púpokkal, platókkal, árkokkal és kagylópadokkal valamint számos vízalatti akadó is izgalmasabbá teszi a horgászatot.

Páratlan a Lupa halállománya is. A tó korából következően a víz tartogathat igazi „matuzsálem”pontyokat, amurokat, süllőket, sügéreket, compókat, aranykárászokat, különböző keszegféléket és harcsákat is. A szóbeszéd szerint még kecsegék és márnák is élnek a vízben, 2017 októberében még szivárványos pisztrángot is fogtak. 2017-től újrakezdődött a víz halállományának frissítése, mely során több tonna háromnyaras ponty, 150db 10-15 kg körüli anyaponty, megközelítőleg 800 db kétnyaras csuka, illetve aranykárász került első körben telepítésre és folyamatosan folytatódott több őshonos halfajunkkal. A Lupa a bojlis közösség körében már korábban is legendásnak számított és a tó igazi paradicsomként szolgál a pergető horgászok szerelmeseinek is, mivel egyedülálló csapósügér állománnyal rendelkezik. Nem ritkák a 32-34 cm-es fogások sem, illetve 1984-ben az országos rekordot is itt fogták, 1,87 kg-mal.

 

Életre szóló horgászélmény Pesthez közel gyönyörű bányatavon!

Élmény időtartama
12-24 óra

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Dísztok
Dísztok

Elegáns fekete formalakozott dísztok amivel ünnepélyes lesz a csomagolás – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Gyerkőcnek horgászkaland a Lupa tavon

2 500 Ft-tól
125 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények