Fessétek meg Monet, Van Gogh vagy Klimt világhírű képeit! 6 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Fessétek meg Monet, Van Gogh vagy Klimt világhírű képeit! 6 fő részére

Még minimális kézügyesség sem kell hozzá, hogy a kollégákkal ecsetet fogva világhírű festők méltán híres festményeit fessétek meg ti saját magatok. Ezzel a speciális festési technikával garantáljuk, hogy a program végére mindenki kezében lesz egy saját Dali vagy akár egy Van Gogh festmény.

Ha olyan céges programot kerestek, ahol a bizniszt magatok mögött hagyva alkotás közben szeretnétek kikapcsolódni úgy, hogy eredménye legyen az időtöltésnek, amire ráadásul büszkék is lesztek, ez a nektek való program.

Kreatív alkotás
Kötetlen légkör
Sikeres végtermék
Jó hangulat

Létszám: 6-30 fő
Helyszín: Budapest belváros vagy kitelepüléssel bárhol
Időtartam: 2 óra

Első lépésként ki kell választanotok, hogy mit szeretnétek festeni. Választhattok folyamatosan bővülő repertoárunkból (Klimt, Monet, Dali, Van Gogh, Picasso stb.), külön kérésre pedig saját ötleteteket is megfesthetitek, utóbbit mindig előre kell jelezni, hogy művészeti instruktorunk fel tudjon készülni az adott műre. Hogy milyen jellegű festmények működnek ezzel a technikával, arról érdeklődj kollégánknál.

Megfesthetitek mindannyian külön-külön ugyanazt a művet, de úgy is összeállíthatjuk a programot, hogy egy nagy festménynek az egyes részeit más-más kollégák festik meg, így a különböző részeket összerakva adja ki a több kisebb kép az egy nagyot. Büszke dísze lehet irodátok falának a közös munka eredménye.

A választott időpontban belvárosi műtermünkben várjuk a csapatotokat apró falatokkal és frissítővel, ahol kellemes és igényes környezetben tudjátok átadni magatokat az alkotásnak.

Kikészítve várnak benneteket a festő vásznak, paletták ecsetek és festékek, művészeti instruktorunk irányítása mellett pedig kezdődhet a munka lépésről lépésre, hogy összeálljon a nagy mű a 2. óra végére. A siker garantált, ha követitek az instrukciókat, nem tudjátok elrontani. Tényleg lehet saját Monet-tok otthon a nappaliban!

Igény esetén a programot más helyszínen is megszervezzük, ennek költségéről és feltételeiről érdeklődj kollégánknál.

A program megjelölt személyenkénti ára 6-12 főre vonatkozik, nagyobb létszám esetén más árak érvényesek, ettől eltérő létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.

Amennyiben olyan festményt szeretnétek megfesteni, vagy olyan képet szeretnétek közösen külön részekből összeállítani, ami nem szerepel a repertoárban, úgy plusz költségek merülnek fel, melyről kérlek, hogy egyedileg tájékozódj ügyfélszolgálatunkon!


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Fessétek meg Monet, Van Gogh vagy Klimt világhírű képeit! 6 fő részére

77 400 Ft