Egyedi egész alakos 3D MySelfie szobor kis kedvenccel - Meglepkék

98 500 Ft-tól

Kosárba

Egyedi egész alakos 3D MySelfie szobor kis kedvenccel

Egyedi egész alakos 3D MySelfie szobor kis kedvenccel fő kép

Hogyan készül a 3D-s MySelfie szobor?

3D testszkenner

A szobor elkészítésének első lépéseként egy speciális 3D testszkenner segítségével 10-15 mp alatt beolvassuk a geometriai és színadataidat.

Ezt követően egy adatfeldolgozó szoftver a beszkennelt adatokból egy háromdimenziós modellt készít. Az így elkészült virtuális test a monitoron forgatható, körüljárható, minden részletében megtekinthető.

Mivel a szkennelés és az adatfeldolgozás csupán néhány percet vesz igénybe, amennyiben nem megfelelő a monitoron látható virtuális szobor, akkor egyszerűen újra létrehozható az újabb virtuális állomány. Így rövid idő alatt kipróbálhatsz többféle testhelyzetet, akár többféle ruha összeállítást is.

Ha csak a háromdimenziós modell elkészítése a cél, akkor nyers modell utószerkesztésre kerül, ahol javításra kerülnek a szkennelt állomány esetleges hibái. A szerkesztett modell már önmagában egy szolgáltatás, de a modell exportálható a különféle közösségi média alkalmazásokba, felhasználható játékokban vagy kommunikációs szoftverekben. Igényed szerint elkészítjük a kívánt formátumokat.

A kész állományokat elektronikus úton megküldjük számodra.

3D szobor

Ha szerkesztett modellt szobor formájában is szeretnéd megkapni, az kinyomtatható egy nagyfelbontású, színes 3D nyomtatóval. Az általunk használt nyomtató a világ első 10 millió színárnyalatban nyomtatni képes, UV fényre polimerizálódó plasztik 3D nyomtatója. 

A korábbi 3D nyomtatókhoz képest az alábbi előnyökkel bír:

Fotórealisztikus színek

Erős, tartós alapanyag

Átlátszó és színes anyagok kombinálásának lehetősége

Sima felület

20 mikronos nyomtatási minőség

Az elkészült szobor átvehető személyesen is vagy megadott címre csomagküldő szolgálattal elküldjük.

HOGYAN ÉRED EL A SZOLGÁLTATÁST?

A szobor vagy a 3D avatar elkészítéséhez szükséges geometriai és szín adatok beolvasása. Az ehhez szükséges szkennelésre, regisztrációt követően az időpontfoglaló felületen van lehetőséged. A szkennelés történhet valamelyik állandó telephelyünkön vagy akár a saját otthonodban is. Mivel az általunk használt korszerű technológia lehetővé teszi a szkenner helyszíni felállítását néhány perc alatt. A grafikai utómunkák során fokozottan törekszünk arra, hogy az elkészítendő 3D állomány minél élethűbb képet mutasson rólad. A 3D szerkesztés során kisebb, a valóságot az ideális állapothoz közelítő korrekciók megrendelhetők.

Az elkészült 3D állományokat, a szkennelést követő 5 munkanapon belül megküldjük a megadott mail címre. 

A nyomtatáshoz az állományt a regisztrációs felületen jóvá kell hagynod. Amennyiben a jóváhagyás megtörtént a szobor nyomtatásra kerül és 10 munkanapon belül megérkezik a megadott címre. Amennyiben rövidebb határidővel szeretnéd a szobrot elkészíteni, díj ellenében, lehetőséged van expressz kidolgozást kérni.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy rendkívül magas nyomtatási költségek miatt, a 3D állomány jóváhagyását követően, a kinyomtatott és kézbesített szobrok visszaküldésére és a vételár visszakérésére nincs mód.

Öltözködés, pózra vonatkozó tanácsok

Az elkészítendő szobor szempontjából a legjobb az egyszerű utcai viselet vagy a smart casual dresszkód. Kerüljük a csillogó ruházat, cipő viselését, illetve a nagy felületű egyszínű fehér vagy fekete ruhadarabokat.

A kisebb méretű szobor esetén, az ujjak sérülhetnek ezért ezekben az esetekben az ujjak legyenek összezárva.

Csoportok esetén a személyek elhelyezkedése kitakarhat felületeket ás ezeket nem látja a szkenner, így vagy a szorosan összezáró vagy nagyon laza csoportokat kell képezni.

A fotóalanyhoz tartozó egyéb tárgyak (pl.: gitár, labda, játék) szkennelése előzetes megbeszélést igényel.

Mivel a beolvasás gyors és más szkennerekkel ellentétben nincsenek bántó fényeffektusok, a viselkedés szempontjából nincs más kitétel, mint a mozdulatlanság a beolvasás idejére.

Egyedi kérés esetén otthoni környezetben is elvégezhető a szkennelés, nem kell fáradj az utazással!

A szobor elkészítésének első lépéseként egy speciális 3D testszkenner segítségével 10-15 mp alatt beolvassuk a geometriai és színadataidat.

A térbeli képalkotás alapvető eszközei háromdimenziós szkennerek. A szkennerek nem létesítenek fizikai kapcsolatot a vizsgált tárggyal, hanem lézer, vagy fehér fénnyel dolgozva, a fény visszaverődését felhasználva egy tetszőleges koordinátarendszerben elhelyezhető térbeli pontfelhőt hoznak létre. Mivel szkennelés során színinformációkat is gyűjtünk, így színek vagy textúrák is meghatározhatók. Az eljárás során létrehozott 3D modell sokféle alkalmazáshoz hasznos: Széles körben használja a szórakoztatóipar filmek és videojátékok gyártásához, beleértve a virtuális valóságot is. A technológia további gyakori alkalmazásai közé tartozik a kiterjesztett valóság, mozgásrögzítés.
A cégünk által használt szkenner több mint 120 kamerával és 4 projektorral dolgozik, ezért a szkennelés folyamata rendkívül gyors, ezért alkalmas gyerekek, kisállatok 3D modellezésére is.

A szkennelés és azt azt követő grafikai utómukát követően lehet a modelleket kinyomtatni. Az általunk használt nyomtató a világ első 10 millió színárnyalatban nyomtatni képes, UV fényre polimerizálódó plasztik 3D nyomtatója. A szobrok készítéséhez ultraviola sugarat használ, amely kikeményíti a rétegzett polimer gyantát a kívánt alakra. Ez egy nagyon pontos 3D modellezési technika, ugyanakkor nagyon drága. A rétegvastagság akár 20 mikron is lehet, emiatt a nyomtatás időigényes, de rendkívül pontos. 

A technológia biztosítja az apró részek nyomtatását sérülésének kockázata nélkül. Az elkészült modell erős, tartós anyagú lesz, semmilyen káros, mérgező vagy szennyező anyagot nem tartalmaz.

FONTOS!
A megrendelem gomb megnyomásával, a vásárlás végén egy Meglepkés utalványt vásárolsz, egy utalványt kapsz, nem közvetlenül a terméket.
Az utalványt a vásárlás után honlapunkon az alábbi linken kell beváltani, és utána rögtön tudsz egyeztetni a partnerrel a szobor készítéséről, részleteivel, gyártásával kapcsolatban:

https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

Az utalvány beváltását követően a csapat telefonon felkeres, hogy egyeztessen veled a mű formájáról és az ünnepeltről!

Élmény időtartama
60 perc

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Egyedi egész alakos 3D MySelfie szobor kis kedvenccel

98 500 Ft-tól
4 925 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények