Egyedi bőrkesztyű készítő workshop az 1861 Kesztyű Látványmanufaktúrában Pécsen - Meglepkék

99 900 Ft

Kosárba

Egyedi bőrkesztyű készítő workshop az 1861 Kesztyű Látványmanufaktúrában Pécsen

Tervezd meg teljesen egyedi pécsi bőrkesztyűdet és vegyél részt annak készítésében az 1861 Kesztyű Látványmanufaktúrában az ott dolgozó szakemberekkel együtt. Válaszd ki, hogy milyen bőrkesztyű modellt szeretnél, válogass a szín- és bőrpalettáról, egyedi mérés alapján megállapítjuk a pontos kézméretedet, annak érdekében, hogy kesztyűd a kezeden "második bőrként" viselkedjen. Majd kövesd végig egy kesztyű elkészítésének útját a szabástól a varráson át, a vasalás fázisig. Eközben ismerkedj meg a pécsi kesztyűgyártás történetével interaktív kiállításunkon.

Ez egy különleges és elegáns ajándék az ünnepeltnek, aki értékeli az ilyen finom, szép, egyedi kiegészítőket, de szuper ajándék magadnak is. Miért ne lephetnéd meg magadat egy teljesen egyedi, csak neked készült 1861-es bőrkesztyűvel a Pécsi kesztyűmanufaktúrából???? Te is megérdemled!

A kesztyű tulajdonosa, viselője nem csupán egy kesztyűt kap, hanem egy csepp kesztyűkészítés iránti szenvedélyt hordoz ezután magával, ha az 1861 Kesztyűmanufaktúra kesztyűiből választ.

Program időtartama: 3-4 óra.
Időpontegyeztetés: előre bejelentkezés minimum 1 héttel érkezés előtt
Helyszín: Pécs, Pirogránit udvar (Zsolnay Negyed).

A Látványmanufaktúráról „ ahol a kesztyű születik”!

A látványmanufaktúra területén bepillantást nyerhetünk a kesztyűkészítés folyamataiba, ahol a kiváló képzettséggel rendelkező szakemberek munkája által lépésről-lépésre bemutatásra kerül a hagyományos manufakturális kesztyűkészítés összes fázisa. A szabás, a préselés, a számozás, az allangírozás, a díszítés, a többféle varrás-típusok bemutatása, a bélelés, a csinosítás, a fényezés, a vasalás, a minőség-ellenőrzés és a csomagolás munkafolyamatainak megismerése során a látogató szemtanúja lehet a „tökéletes bőrkesztyű” születésének.

A pécsi 1861 Kesztyűmanufaktúra termékeit elsősorban a kézi szabás teszi különlegessé, amit ma már a világon csak nagyon kevés helyen alkalmaznak. Ez a technológia sokéves tapasztalatot igényel és természetesen nem is olcsó, de a létrejövő végtermék kiemelkedő minősége megéri a fáradságot.

A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkező kesztyűszabászai úgy veszik ki a bőrből az alapanyagot, hogy az a feldolgozás során is megőrzi magas minőségét, és ennek köszönhetően a létrejövő kesztyű tökéletesen illeszkedik a kézre, megteremtve ezzel az emberi kéz és az általa viselt kesztyű harmóniáját. Minderre egy Távol-Keleten készült darab nem képes, hiszen a tömeggyártás során elvesznek az alapanyagok természetes, előnyös tulajdonságai.

Bőrkesztyűink Pécsett, kézi munkával készülnek, magyar tervezők alkotásai, az alapanyagok pedig a világon elérhető legmagasabb minőséget képviselik. Sosem volt kétséges a pécsi kesztyűkészítő mesterek számára, hogy „tökéletes kesztyűt csak emberi kéz alkothat”. A kollekciók ezen elv alapján egyedülálló tapasztalatrendszer és szakértelem alapján valósulnak meg. Mire elkészül, minden pár kesztyű minimum tizenöt szakember kézimunkájának nyomát viseli magán.

Élmény időtartama
3-4 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Pécs, Pirogránit udvar (Zsolnay Negyed).

Időpont egyeztetés

Előre bejelentkezés minimum 1 héttel érkezés előtt.

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Egyedi bőrkesztyű készítő workshop az 1861 Kesztyű Látványmanufaktúrában Pécsen

99 900 Ft
4 995 pont ügyfélkártyára